![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pełna lista zmian dzięki Lumia Amber dla Nokia Lumia 820. Cały changelog |
---|
![]() |
10 Aug 2013, o 14:24 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ernest05 wrote: Problem nie leży w tym ze wodnik nie moze wrzucić pliku PDF tylko w tym ze tego nie potrafi Problem w tym, że Wodnik chciał wrzucić, tak jakby nie wiedział jaki telefon ma w ręku. Chyba myślał, że go nagle tak miło zaskoczy. Wodnik Szuwarek wrote: nikt o zdrowych zmysłach nie trzyma swoich danych w chmurze. Trzyma, nawet sporo osób. Chyba tylko osoby przyzwyczajone do starszych rozwiązań mają z tym problem. Nie mówię żeby wszystkie najważniejsze dane trzymać w chmurze, ale te, które chcemy chomikować w telefonie można chyba spokojnie przetrzymać również w chmurze, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie trzyma najważniejszych plików w telefonie. Wodnik Szuwarek wrote: Tyle, że pamięć masowa jest niedostępna tylko w iOS, a w pozostałych systemach jest dostępna, więc twoja teoria padła. Nie. Androidowe Nexusy czy HTC nie mają trybu pamięci masowej (UMS), tylko MTP, czyli w pozostałych systemach tak, ale nie we wszystkich telefonach. |
Last post |
![]() |
![]() |
10 Aug 2013, o 14:31 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest tajny plik pdf i nie mogę go wrzucić do chmury.
[ Dodano: 10 sie 2013, o 14:31 ] Mati91 wrote: Skoro Wodnik chce wrzucić na telefon za 1200zł plik pdf i nie może tego zrobić to też jest jakieś ogromne nieporozumienie, a bawienie się w chmury mnie osobiście też denerwuje. 1200zł to jeszcze nic. Weź wydaj 3000zł i ciesz się z braku mass storage ![]() |
![]() |
![]() |
10 Aug 2013, o 14:38 |
Chmura to bezpieczne rozwiązanie, wbrew pozorom.
Nikt się chyba z tego braku nie cieszy, raczej jest to wielu osobom obojętne. Minus, którego kompletnie nie dostrzegają w codziennym użytkowaniu, bo jednak każdy trochę inaczej używa smartfona. Jeżeli masz takie super-mega-tajne dokumenty i nie chcesz używać dysków w chmurze, programów typu iFiles lub iTunes, to brawo za kupno iPhone'a i utrudnianie sobie życia. |
![]() |
![]() |
10 Aug 2013, o 14:44 |
Nawet nie wiesz z jakiego powodu kupiłem iPhona, a już dorabiasz błędne teorie. Wiedziałem od zawsze, że iOS jest upośledzony i telefon do codziennego użytku nie będzie mi odpowiadał. Kupiłem go tylko ze względu, że muszę testować własne aplikacje, bo zamierzam na nim zarabiać i AppStore jest do tego najodpowiedniejszy.
|
![]() |
![]() |
10 Aug 2013, o 15:13 |
To nie jest błędna teoria, bo kupiłeś dla programowania, ale przy okazji również utrudniasz sobie życie. W sumie, teraz wiadomo co Cię tak nagle skłoniło do kupna równie upośledzonego MacBooka.
![]() Wypada życzyć powodzenia, bo trzeba mieć naprawdę dobry pomysł i świetne wykonanie, by faktycznie na tym zarabiać. Spróbuj się nie dzielić w App Store upośledzonymi aplikacjami, jak np. Moj Paragon i powinno być dobrze. |
![]() |
![]() |
10 Aug 2013, o 15:49 |
MacBooka nie kupuje bo to strata pieniędzy. Uruchomiłem OSX na wirtualnej maszynie i to wystarczy.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)