![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
Previous topic | Next topic Page 2 of 8 [ 116 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pełne efekty Kastora - FP1 oraz FP2 |
---|
![]() |
12 Sep 2010, o 15:09 |
Olafek6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na n95-2 nie działa . przeprowadziłem to na czystym sys. po wejsciu do menu nasteoje restart
|
Last post |
![]() |
![]() |
12 Sep 2010, o 15:49 |
DidierDrigbi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zainstalowałem, ale niestety u mnie występuje problem z aparatem, tj "Nieoczekiawny błąd wyłącz i włącz zasilanie"
|
![]() |
![]() |
22 Sep 2010, o 12:26 |
JuchuS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja mam taki problem: wszystko zrobiłem według opisu a efekty działają tylko częściowo. czyli animacje w menu są, ale przejść nie ma... Mój telefon to samsung i450.
|
![]() |
![]() |
22 Sep 2010, o 19:44 |
Patrykos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Działa
![]() |
![]() |
![]() |
26 Sep 2010, o 10:39 |
Hahard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobra ja mam jeszcze inny błąd, gdy chcę zainstalować te efekty wybieram wszystkie i klikam dalej to wyskakuje "składnik wbudowany" n96 soft 30.033 ftp2
[ Komentarz dodany przez: kosmita1993: 26 września 2010, o 10:02 ] Bo ta modyfikacja jest tylko dla telefonów FP1 oraz FP2 z starszymi softami. Nowe mają efekty wbudowane. |
![]() |
![]() |
26 Sep 2010, o 11:58 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hahard, u ciebie w taki sposób: http://nokia-e52.pl/viewtopic.php?f=79&t=304
[ Dodano: 26 wrz 2010, o 11:58 ] Jednak c2z włącz w RPDomain, a nie ROMPatcher, to wtedy już przy starcie będą się ładować. |
![]() |
![]() |
27 Sep 2010, o 17:06 |
Hahard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam problem z wygenerowaniem patcha c2z.rmp bo za każdym razem jak wygeneruje ten patch do rp+ to mi ten czerwony krzyżyk świeci a jak zrobiłem to z rpdomain to mi tylko jeden patch święci się na zielono i raczej nie emuluje dysku c na z
![]() |
![]() |
![]() |
29 Sep 2010, o 23:06 |
Kołek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kosmita1993 wrote: Rafciu517,EDIT: Podczas instalacji wyskakuje okno wyboru. Na start proponuję odznaczyć wszystko oprócz Jing - przy pełnych efektach wygląda genialnie! Gdzie wam to wyskoczyło? Bo mi tam nic nie wyskoczyło a działa miód:) |
![]() |
![]() |
30 Sep 2010, o 22:29 |
Stoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czekałem na ten moment
![]() //Edit: Efekty częściowo działają (menu główne), lecz podczas efektu "przejścia" (wejście do jakiegoś folderu) telefon się restartuje. Może miał ktoś taki problem z którym sobie poradził i mógłby się podzielić sposobem? |
![]() |
![]() |
4 Oct 2010, o 20:38 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AKTUALIZACJA! Poprawka dla N95 oraz N82 która prawie całkowicie eliminuje błąd aparatu.
Teraz występuje on tylko wtedy, gdy ostatni uruchomiony efekt to ten spod czerwonej słuchawki. W razie problemów wystarczy np. wejść do menu i zamknąć je prawym klawiszem (nie czerwoną słuchawką) albo uruchomić JBaka i zamknąć go też prawym przyciskiem telefonu. Problemów nie będą mieć osoby które nie mają nawyku zamykania wszystkiego czerwoną słuchawką. ![]() Naprawdę polecam! [ Dodano: 4 paź 2010, o 19:38 ] AKTUALIZACJA! Poprawka dla N95-8GB - działa bez zarzutów. Zapraszam do testów. ![]() |
![]() |
![]() |
5 Oct 2010, o 09:57 |
Stoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki ostatniej poprawce efekty na N95-2 działają bez problemów
![]() Jest jakaś dobra alternatywa dla programu TimeBar? Niestety przez efekty zegar jest przykryty. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
10 Oct 2010, o 19:55 |
lewik55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki wielki ziomek teraz moja E-51 ma coś z HTC desire
![]() |
![]() |
![]() |
25 Oct 2010, o 22:49 |
Jackson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Nov 2010, o 14:54 |
piokow14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a mi przy instalacji wyskakuje: "błąd uaktualniania"
wtf? |
![]() |
![]() |
2 Nov 2010, o 15:48 |
Jackson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odinstaluj wszystko co instalowałeś związane z kastorem. PS> Instalujesz plik specjalnie przeznaczony dla n95-8gb ??
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Next Page 2 of 8 [ 116 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)