Nie uważam by był to dobry pomysł,lepiej zorganizować mu pożegnalny mecz w kadrze.
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
Mam dosyć tej reprezentacji!!! Od 13 lat oglądam mecze kadry i każdy mecz oglądam z nadzieją, że będzie lepiej - ale nie jest!
Przez tyle lat, widziałem tylko kilka dobrych występów polaków - ostatni mecz z Portugalią - ale wtedy grał jeszcze Krzynówek.... Kiedy to było...
Obstawiam 2:4 dla Ukrainy, a bramkę strzeli Majewski
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Ta każdy głupi potrafi rozjechać San Marino....no nic tak to jest jak ustawia się Łukasika,(czytaj druga bramka) Glika(trzecia).Taktycznie to oni leżeli odległości między pozycjami masakra.Chyba że Fornalik w Fifie ma opcje 4-2-3-1 (Bardzo szeroko)
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
W ogóle nie wiem co Łukasik robił w naszym składzie?
Gdzie te czasy, gdzie jako pomocnik defensywny grał Mariusz Lewandowski albo Radek Sobolewski... Brakowało Polańskiego niestety... No i nie ma w ogóle lewego skrzydła!
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Nie wiem za Łukasika już lepiej Kazimierczaka może drewno ale nie takie co ten Łukasik(wciskają tych legŁonistów na siłę to mają)Teodorczyk.Mogli dać Milika na lewe skrzydła albo Grosickiego,albo Sobotę szybki z kiwką....
Powiem tak. Majewski się stremował, ale kiedy wszedł Obraniak to udowodnił że Majewski jest 10x lepszy. Statystyki Obraniaka pow wejściu: 4 straty, 3 niecelne podania, zepsuty rożny, nie trafiony strzał sam na sam. Dziękuję.
Łukasik się nie pokazał. Totalnie nie gotowy na reprezentacje. No i widać że wszystko spoczywa na barkach Błaszczykowskiego ...
Tak naprawdę Kuba był chyba wczoraj jedynym jasnym punkcikiem kadry. Piszczek kosi w Bundeslidze, a wczoraj znów dał du**... no wiadomo strzelił gola, ale masa strat, mało crossów... Majewski zaimponował mi kilkoma dobrymi dośrodkowaniami - szczególnie, gdy idealnie z wolnego podał do Boenischa, ale ten strzałem z woleja strzelił w prost ręce bramkarza...
Szanse na awans są, ale trzeba wszystkich ograć... Mamy tak prostą grupę - wydawałoby się...
Cele? Myślę, że San Marino trzeba strzelić bardzo dużo goli, aby poprawić bilans bramek - bo może mieć on znaczenie... Potem gramy z Mołdawią (7.06), następnie z Czarnogórą (6.09) i San Marino (10.09) no i październik Ukraina i Anglia...
Mati91 otrzymał za ten post 5 punkty reputacji od 1 użytkowników: