![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 1 of 23 [ 344 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Piłka Nożna |
---|
![]() |
25 Jan 2013, o 13:33 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widzę że są to pojedyńcze tematy ale nie ma takiego nadrzędnego, a ponieważ piłka to mój "konik" ( sam gram w amatorskiej lidze ) postanowiłem takowy temat założyć. Jest o czym dyskutować, a choćby o PZPN
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/reprezentacja/grzegorz-lato-wsadzil-zbigniewa-bonka-na-mine,1,5403907,wiadomosc.html Kurdełe, narazie to mi się podejście Bońka podoba ^^ Wojtek ![]() |
Last edited by WojtekGr on 25 Jan 2013, o 19:47, edited 2 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 14:22 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
www556 wrote: narazie to mi się Boniek podoba ^^ Podobają Ci się starsi faceci? o.o |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 14:25 |
Hahaha, cóż za skrót myślowy. Podoba mi się jego postępowanie
![]() Wojtek ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 15:27 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jakiej drużynie kibicujesz?
Ja od 13 lat Realowi Madryt i od 10 Górnikowi Zabrze ![]() Piłka nożna od zawsze była moją pasją, sam grałem w okręgówce i mogę pochwalić się, że w sezonie 2007/2008 zostaliśmy mistrzami podokręgu Bytom ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 16:24 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boniek z Bydgoszczy
![]() Ja może jakimś częstym gościem na meczach nie jestem, to od 4 lat kibicuje Zawiszy Bydgoszcz ![]() Sam w piłkę gram dosyć mało(w szkole na WF, czasami z chłopakami w wolnym czasie). Lubie piłkę, ale są też ważniejsze rzeczy czasami niż wyjście na dwór do chłopaków na nogę ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 17:36 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piłka nożna to coś pięknego.Idziesz na mecz widzisz obok tłumy ludzi którzy zmierzają w to samo miejsce,czyli Curva Sud.
Stajesz razem ze wszystkimi bierzesz szalik w dłonie unosisz go do góry nagle sam z Siebie zaczynasz wykrzykiwać nazwiska pierwszego składu,gdy cały stadion wykrzykuje Totti dostajesz ciarek.Po chwili widzisz że zawodnicy wchodzą na murawę z głośników zaczyna lecieć hymn klubowy który śpiewa średnio 40tys ludzi [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1xigDH384K0[/youtube]. Po wyśpiewaniu krzyczysz Daje RomA!!!!!!!!!!!!!!!!!. W trakcie meczu różne przyśpiewki.Gdy gola np strzeli Totti euforia totalna.Mecz się kończy ludzie są albo wku****ni,albo radośni i wtedy śpiewamy [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kVxs-ngkCUU[/youtube].Wszyscy wychodzą ze stadionu do swoich skuterów,albo poszczególnych autobusów( w moim wypadku) 32 w stronę Piazza Risorgimento. Potem to zależnie od czasu,jeżdżę do Trigori(Piazza Dino Viola),by czekać na piłkarzy.Tottiego,Osvaldo,Danie De Rossiego itp. Tak naprawdę mimo że jestem z Wrocławia,Śląsk mnie nie kręci tylko jedyny Rzymski klub. Mimo że ostatni większy sukces Romy to drugie miejsce za Interem kiedy Mou zdobył z nimi Puchar Włoch Scudetto i wygrał LM,ale tego klubu nigdy nie zdradzę.Zawsze noszę dumnie klubową koszulkę z wilczycą. Człowiek ma słabość do tego klubu,ale zawsze kibice są z drużyną.Obecnie mamy pepika za trenera Zemana.Gość ma trochę nie równo pod sufitem.Preferuje greka Tachtidisa zamiast Danie De Rossiego.Gość prowadząc Rome wgl nie myśli o defensywie,co w Seria A jest debilizmem.Patrząc na tabele widać strzelone 44 gole a stracone 35 co wiele osób w Rzymie wkurza.Każdemu kto by miał okazję być w tym mieście i pójść na mecz polecam to !Wspaniałe przeżycie.! FORZA ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 19:19 |
Ja za to nigdy nie zdradziłem Lecha. Krzychu Polowin już mnie nienawidzi, ale ja nie podchodzę do tego w ten sposób, Legia to dobra drużyna i jej kibice też mają prawo bytu
![]() Ten na dole z lewej to www556 zwany czasem Wojtkiem ![]() Wojtek ![]() |
Last edited by WojtekGr on 28 Feb 2013, o 17:36, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 22:16 |
Kuba już ma 2 brameczki w meczu z Nurnberg
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 22:24 |
Wolskiemu dali w Fiorentinie 27 numer ^^ Pomyśleć że chciałem grać na prawym skrzydle...
Wojtek ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 22:30 |
Transfer Wolskiego - wydaje mi się, że zepsuje mu karierę... On nawet w ekstraklasie nie jest ograny, podobnie jak Milik... W naszej piłce tak jest - ktoś oferuje troszkę większą kasę za zawodnika to od razu go sprzedają... Efekt? Nie ma następców, a kasy nie widać...
|
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 22:39 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91, nie wiem za ile puścili Wolskiego ale Milika za 3 banki. A jak ktoś tyle daje za młodego typa z zaściankowej ligi to chyba nie dlatego żeby sadzać go na ławce. Teraz wszystko zależy od nich samych i od tego jak będą pracować na treningach, które w Polsce wyglądają zupełnie inaczej. Taki Sobiech był swego czasu u nas gwiazdą, w Hannoverze zupełnie przeciętny kopacz
![]() ![]() Mati91 wrote: Kuba już ma 2 brameczki w meczu z Nurnberg A Robet coś zamula. Zdecydowanie nie jest warty 20 mln ojro |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 22:41 |
Lewandowskiemu niby się udało, ale on już był ograny... Generalnie jak nasza liga ma być dobra jak młode talenty są sprzedawane kurdełe...
Mati ty wiesz że Casillas ma kontuzje poważną i dłuższą przerwę będzie miał ... davvid 2,5 mln ojro Znalazłem http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/primera-division-ikera-casillasa-czeka-nawet-10-ty,1,5404787,wiadomosc.html Wojtek ![]() |
Last edited by WojtekGr on 25 Jan 2013, o 22:52, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 22:53 |
Casillas 8-10 tygodni przerwy... Najgorsze jest to, że ominą go 3 mecze z Barcelona i 2 z MU... Real szuka na szybko zastępcy na ten czas... Julio Cesar albo Lopez może jednak Adan... To się okaże... ale niestety nikt nie zastąpi El Capitano
![]() Z tego co ja wiem to Wolski za 2,7 mln ![]() Milik nawet nie łapie się na kadrę meczową... A Górnik co zrobił z 12mln zł, które za Arka dostał? Sprowadza znowu Zahorskiego... [ Dodano: 25 sty 2013, o 21:53 ] Davvid masz rację, wszystko w ich nogach i talencie, aczkolwiek mi chodzi o poilitykę polskich klubów... KSG ma szansę na grę w pucharach to sprzedaje swojego najlepszego strzelca i będzie dno... Wolski też mógł pomoc legii w walce o majstra, a tak bedzie im trudno go zastapic. |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 22:53 |
A potem marudzą że polska liga cienka.
A Lech grał dzisiaj z 1-ligowcami i z Wartą zremisował, a z Flotą przegrał... I Ślusarski "przykro mi że nie strzeliłem". Gdzie jest Rudniev?! Wojtek ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jan 2013, o 23:08 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
www556 wrote: Gdzie jest Rudniev?! w Hamburgu. I ma się bardzo dobrze ![]() Mati91 wrote: Górnik co zrobił z 12mln zł, które za Arka dostał? Zachorskiego ściągneli pewnie za ochłap, a kasa z transferu poszła na długi ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 Next Page 1 of 23 [ 344 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)