Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Moje dwa "nowe" nabytki ^^ N70 Music Edition, która technicznie ma tylko uszkodzony czujnik aparatu. zaś wizualnie jak widać, oraz druga już 3110c, ktorą ktoś prawdopodobnie uczył pływać
A i tak przy okazji zapytam. Lock z 3110c tylko boxem, czy da się po USB ??
[ Komentarz dodany przez: hoppek: 11 listopada 2012, o 21:04 ] Tylko boxem.
[ Dodano: 11 lis 2012, o 21:09 ] Dzięki. Czyli czeka mnie wizyta w serwisie ^^ Bo nurek ma locka na ere
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
jest na nich kod qr wyglądają dobrze (w zestawie są nakładki, kabel płaski) więc raczej orginały. Jedyne co mnie wkurza to to że nie działa pilot pod TTPodem (jeszcze nie znalazłem modyfikacji na to).
jutrzejszy top gear
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"