![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Kącik Eksperta » Hardware Mods |
Previous topic | Next topic Page 7 of 8 [ 112 posts ] Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Pomysły na tuning sprzętowy. |
---|
![]() |
10 Mar 2011, o 22:27 |
rycho2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podłącz se diody=]bibułka pod klawiaturke,o ile dobrze pamietam w tym modelu jest aparat 1.3mpix mozna wymienic na 2mpix,powieksz se otworki przy glosniku,wyczysc glosnik
wiecej tera nie zdołam wymyśleć,sory za literówki,ale z 6300 pisze. |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Mar 2011, o 16:02 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rycho2009 wrote: o ile dobrze pamietam w tym modelu jest aparat 1.3mpix mozna wymienic na 2mpix No ciekawe tylko czy zadziała.. a choćby nawet to wielkiej różnicy nie zobaczysz bo i tak soft będzie ograniczał rozdzielczość fotek. |
![]() |
![]() |
12 Mar 2011, o 17:58 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jak by przteleportować softa z 2 mpx??
![]() Ciekawe |
![]() |
![]() |
12 Mar 2011, o 18:01 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 Mar 2011, o 19:54 |
Nom.Aparat np w takiej noki 3110c jest łatwo wymienić no ale właśnie ten jeden problem
![]() no ale zawsze można marzyć ![]() |
![]() |
![]() |
30 Apr 2011, o 20:08 |
Pitu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemka telefonik mam już kilka lat i chciałbym coś w nim ulepszyć myśle nad diodą przy głośniczku i nad przemalowaniem obudowy na biało jakie są jeszcze wasze pomysły (Nokia jest CooL
![]() |
![]() |
![]() |
19 May 2011, o 20:59 |
Sankylo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak więc posiadam 2 nokie :
6300 ( srebną ) i 3310. Nigdy nie robiłem żadnych przeróbek w telefonie.Chyba tylko to że zminiłem wyswietlacz. Chodzi mi tylko o wygląd... Także jaki polecacie tunning ? Nie chcę żeby telefon był przładowany tandetą* 6300 = Na razie szlifuje klapke na lusterko ![]() 3310 = ? Nie wiem nic kompletnie. Telefon chcę żeby był do szpanu ![]() Jakbyście mogli to poproszę także softa do szpanu jakiegoś ( Wiem że hardware ) Tandeta* Według mnie jakieś bujne kolorki , smoki , jakieś auta , naklejki itp. Ale podoba mi się bardzo jakieś ładne kwiatki czy też podobne wzorki. ![]() Edit // Czym takie wzorki zrobić ? Czym pomalować ? Bo chyba nie zwykły spray ? ![]() |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 09:48 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Markerem/lakierem do paznokci ? Najlepiej jakąś naklejkę nalep.
|
![]() |
![]() |
5 Jul 2011, o 17:44 |
Pan Waldek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SileS wrote: Markerem/lakierem do paznokci ? Najlepiej jakąś naklejkę nalep. Lakier do paznokci to dobra opcja, ale nie jakiś najtańszy,zainwestuj trochę, także marker do płyt (niezmywalny, a do tego cienki i łatwo jakieś wzorki namalować). Ale wiadomo, że to nie jest jakieś długoterminowe rozwiązanie i po którymś razie wyjmowania z kieszeni zacznie się ścierać, a nawet rozmazywać, dlatego polecam nakleić na to taśmę przezroczystą, przedtem odtłuścić powierzchnię. Jak ładnie nakleisz to będzie w zasadzie niewidoczna. Pamiętaj o dokładnym przyklejeniu rogów, bo wystarczy jeden odstający, zacznie się dostawać tam brud i taśma będzie się powoli odklejać,a wymiana taśmy prosta nie jest, bo zapewne będzie się razem z nią odklejał lakier ze wzorku. |
![]() |
![]() |
6 Jul 2011, o 12:42 |
Jencuś97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ma ktoś pomysł na tuning X2-00 . chodzi mi o te paski po bokach oraz dół i górę , czerwony mi się znudził a chciałby takie zielone . I jeszcze ta klapka aluminiowa jak na niej dać jakiś wzorek .
|
![]() |
![]() |
6 Jul 2011, o 13:31 |
Kup se nową obudowę bo tele jest nowy i ładny na twoim miejscu kupił bym tą obudowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 Jul 2011, o 14:47 |
Jencuś97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na allegro nie ma takiej obudowy , a naklejkę skąd
![]() |
![]() |
![]() |
6 Jul 2011, o 16:31 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szkoda niszczyć nowy telefon.Wracając do 3310Sankylo, możesz pomalować obudowę np. przedni panel na czerwono tylni na czarno.
|
![]() |
![]() |
9 Jul 2011, o 19:54 |
Peter950 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No więc... Z software'm się pobawię dopiero, gdy przyjdzie mi do niego karta pamięci.
Macie jakieś pomysły na tuning sprzętowy w tym modelu? Mi nic nie przychodzi do głowy. |
![]() |
![]() |
9 Jul 2011, o 20:07 |
Peter950 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie polecam malowania lakierem do paznokci. Raz w 5230 pomalowałem klawisze na biało lakierem, i lakier przedostał się pod obudowę i telefon się zaczął cały czas resetować. Musiałem otworzyć obudowę i przeczyścić w środku.
Chyba, że zdjąć klapkę i ją pomalować, to jest bezpieczne ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Next Page 7 of 8 [ 112 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Kącik Eksperta » Hardware Mods |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)