Witam.
Dziś ojciec mi dał do zrobienia nokie 6300. Chodzi w plusie ale jak przeczytalem product code to jest z ERY. Mniejsza z tym. Nokia się włącza wpisuje pin i potem zawiecha jak chce wejść w menu. Mowie wgram mu softa- sciagnalem phoenixa 2008.44.005.36625 i paczke z softem . Mam Windows XP Sp3
Chce mu wgrać brandowanego tak jak było bez zadnych przerobek. Aha wersja softa co w telefonie siedzi jest 5.0 .
I teraz zaczynaja sie problemy. Skonfigurowalem polaczenie w Phoenixie i USB jest na gorze.
Teraz wlaczam tela szybko wpisuje pin podlaczam kabel i wybieram szybko tryb nokia.Potem Scan Product i po chwili na pasku na dole jest wersja softa jakis kod i data wgrania softa.
Biore Flashing potem Firmware update i wyswietla mi sie okienko.Nie ma product code.
A potem jak klikne ...
Dodam że telefon jest cały czas włączony i czasami sam sie odłaczy i podłaczy ( dzwieki windowsa na to wskazuja)
Nie wiem musze go na jutro zrobić bo nie chce sobie wstydu zrobić bo mówiłem że zrobie ;p
Jestem otwarty na pomoc przez teamspeak.
Za pomoc w zrobieniu tego daje konto premium na rapidshare na bardzo długi okres.
Nie jestem sciemniaczem tylko zalezy mi na zrobieniu. Nagroda pewna.
Moje gg : 10493079