Nie będę owijał w bawełnę ,przejdę od razu do rzeczy ,mam następujacy problem z telefonem NOKIA N95 8GB.
Odpalam program Phoenix ,robię zgodnie jak na tym filmiku:
http://www.youtube.com/watch?fmt=18&gl=PL&hl=pl&v=mrK2tSAujGI
Ściągnąłem softa z nokiablue i wyskakuje mi następujący błąd:

Klikam [TAK] i jakieś działanie jest ,później prosi mnie abym włączył telefon ,nie wiem czy mam wyjąć baterie potem włożyć ,podpiąć kabelek do fona i uruchomić jego ,czy też po prostu wcisnąć Power bez wykonywania innych czynności.
Próbuje uruchomić jego ,wgl komputer nie znajduje urządzenia ,a w telefonie lcd zapali się na jakieś 10sekund i gaśnie ,jeszcze w dodatku bardzo słabo świeci ,po czym po dłuższej chwili wyskakuje mi to:

Program pobrałem z tej stronki (najnowszy) ,nawet szczerze nie mam pojęcia czy cośdo tego programu trzeba jeszcze pobrać ,jak ściągnąłem ten program ,to w start --> PROGRAMY --> Phoenix ,miałem tylko UNISTAL i UPDATES ,więc sciagnął mi coś jeszcze o wadze ponad 100mb i później dopiero uruchomiłem program. Jeżeli ktoś czegoś nie rozumie ,proszę pytać bo ja naprawdę nie orientuję się za bardzo w tym ,a serwisu raczej nie mam zamiaru odwiedzać. Proszę o wyrozumiałość ,iż jestem początkujacym w tej dziedzinie ,proszę Was o pomoc ,będę wdzięczny pozdrawiam, Radek.