Co by mnie interesowało? Kolorystyka jak obecnie, biało-niebieska, kompozycja już nieco żywsza, bo ta jest jednak zbyt blada.

Osoby zainteresowane sprawą proszę o odpowiedź w temacie / Prywatną Wiadomość / Gadu-Gadu.

pawelooss wrote:Ale mam małego questa. Jako iż chcemy uruchomić Blog, Wiki, a w przyszłości być może będzie zamysł na coś jeszcze, prosiłbym osoby chętne o przedstawienie wizji, jak odpowiednie linki do tych pod-projektów umieścić w forumowym topie, gdyż kompletnie nie mam na to koncepcji. Oczywiście będą reputki.
pawelooss wrote:Ale mam małego questa. Jako iż chcemy uruchomić Blog, Wiki, a w przyszłości być może będzie zamysł na coś jeszcze, prosiłbym osoby chętne o przedstawienie wizji, jak odpowiednie linki do tych pod-projektów umieścić w forumowym topie, gdyż kompletnie nie mam na to koncepcji. Oczywiście będą reputki.
pawelooss wrote:tylko co z dziurą po środku?
nemo333 wrote:Regulamin, FAQ
Please Login or Register, to see this Content
aha, skoro tak to chyba jedynie tak jak zaproponował bastard3son, z tymi dwoma "językami" albo jak Ty żeby dodać tam gdzie SpamBox. Ale chyba bardziej podoba mi się propozycja dwóch języków, wtedy będzie bardziej symetryczniepawelooss wrote:Bo nigdy nie cytowałeś, np. jako moderator zwracający dokładnie uwagę userowi.
Nic nie będzie usuwane, co najwyżej może być dodane.
pawelooss wrote:tylko co z dziurą po środku?
MarciNXM wrote:Pasuje jak jest nowa wiadomość.
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests