![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 16 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Ogłoszenie] Prośba o stworzenie stylu na phpBB3 dla forum! |
---|
![]() |
20 Oct 2009, o 20:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako iż obecny styl do Przema będzie niekompatybilny po przejściu na nowy skrypt, prosiłbym osoby, które są lub mają jakiś kontakt z grafikami o pomoc w stworzeniu zupełnie nowego stylu forum opartego na ProSilver.
![]() Co by mnie interesowało? Kolorystyka jak obecnie, biało-niebieska, kompozycja już nieco żywsza, bo ta jest jednak zbyt blada. ![]() Osoby zainteresowane sprawą proszę o odpowiedź w temacie / Prywatną Wiadomość / Gadu-Gadu. ![]() |
Last edited by pawelooss on 20 Nov 2009, o 00:25, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 20:12 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam kontakt z grafikami jeżeli chcesz uzyskać dodatkową pomoc czy informacje na temat bb3 pisz
|
![]() |
![]() |
22 Oct 2009, o 00:14 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wal co cracka, on Ci to wszystko wdroży, jedyny problem to $$
|
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 17:17 |
OK, na razie wstępnie jestem ugadany z kimś innym - styl prawdopodobnie będzie do 2 miesięcy.
![]() Oczywiście kontakty z grafikami zawsze się przydadzą, np. gdyby zaszła potrzeba zrobienia jakiejś małej kosmetycznej rzeczy lub gdyby plan główny nie wypalił i trzeba by było obmyślać plan B. ![]() [ Dodano: 18 kwi 2010, o 17:17 ] Styl jak wiadomo został już jakiś czas temu zrealizowany dzięki ogromnej pracy Mateusza Abramczyka. ![]() Ale mam małego questa. Jako iż chcemy uruchomić Blog, Wiki, a w przyszłości być może będzie zamysł na coś jeszcze, prosiłbym osoby chętne o przedstawienie wizji, jak odpowiednie linki do tych pod-projektów umieścić w forumowym topie, gdyż kompletnie nie mam na to koncepcji. Oczywiście będą reputki. ![]() |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 17:22 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Ale mam małego questa. Jako iż chcemy uruchomić Blog, Wiki, a w przyszłości być może będzie zamysł na coś jeszcze, prosiłbym osoby chętne o przedstawienie wizji, jak odpowiednie linki do tych pod-projektów umieścić w forumowym topie, gdyż kompletnie nie mam na to koncepcji. Oczywiście będą reputki. ![]() Mam wizję, mam wizję. Kojarzysz jak na motoallegro jest odnośnik do zwykłego allegro ? Zróbmy tak samo z blogiem i wiki. Tj, z forum do blogu i wiki, z blogu do forum i wiki i z wiki do blogu i forum. Tam samo jest na se-center. Możesz zobaczyć ![]() |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 17:24 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Ale mam małego questa. Jako iż chcemy uruchomić Blog, Wiki, a w przyszłości być może będzie zamysł na coś jeszcze, prosiłbym osoby chętne o przedstawienie wizji, jak odpowiednie linki do tych pod-projektów umieścić w forumowym topie, gdyż kompletnie nie mam na to koncepcji. Oczywiście będą reputki. Wydaje mi się, że tak by było całkiem fajnie ![]() ![]() edit: A odnośniki powrotne mogłyby być takie jak przejście z MotoAllegro do Allegro. ![]() |
Last edited by bastard3son on 18 Apr 2010, o 17:27, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 17:30 |
Tylko chodziło mi o coś, co będzie w miarę proste do zrealizowania, a najlepiej gotowe graficznie, jeśli ktoś ma umiejętności.
Ograniczenia techniczne ograniczają mnie do zastosowania identycznego topu na forum i blogu, a całkiem różnego na wiki. [ Dodano: 18 kwi 2010, o 17:30 ] bastard3son, też tak kombinowałem... tylko co z dziurą po środku? ![]() |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 17:33 |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 18:02 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, wytnie się
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 21:09 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a bym miał taką koncepcje żeby zmienić te pierwsze 3 linki tzn Strona Główna, Regulamin, FAQ na kolejno Portal, Wiki i Blog. Ja tych linków nie użyłem ani razu, na stronie głównej są zdublowane te linki. W ostateczności można usunąć PW bo są dostępne z profilu, kontakt też usunąć bo można napisać na maila który jest w regulaminie i wsadzić Wiki i Blog pomiędzy Portal i Regulamin, z przesunięciem tych przycisków raczej nie będzie graficznie problemu bo są one w miare identyczne
![]() może coś z tego rozumiecie ![]() |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 21:13 |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 21:40 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Bo nigdy nie cytowałeś, np. jako moderator zwracający dokładnie uwagę userowi. aha, skoro tak to chyba jedynie tak jak zaproponował bastard3son, z tymi dwoma "językami" albo jak Ty żeby dodać tam gdzie SpamBox. Ale chyba bardziej podoba mi się propozycja dwóch języków, wtedy będzie bardziej symetrycznie Nic nie będzie usuwane, co najwyżej może być dodane. ![]() |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 22:57 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: tylko co z dziurą po środku? A nie da się wsadzić tam jakiś ogłoszeń, bieżących nowości na forum czy coś? Może statystyki ile mamy np. zrobionych patchy etc. |
![]() |
![]() |
18 Apr 2010, o 23:11 |
CrimeS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie fajnie wygląda. Pasuje jak jest nowa wiadomość.
|
![]() |
![]() |
19 Apr 2010, o 14:09 |
MarciNXM wrote: Pasuje jak jest nowa wiadomość. Popieram - alert o nowej wiadomości idealnie tam pasuje ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 16 posts ] Previous topic | Next topic |
|