Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E72] Przeglądarka wczytuje tylko stronę Google. |
---|
[E72] Re: Przeglądarka wczytuje tylko stronę Google. | 5 Jul 2020, o 18:15 |
zen - User 4/0 0
|
Widziałem podpis z telefonami Rada jest dobra jakby mi był potrzebny jakiś smartfon, ja należę do pokolenia które smartfonów nie ceni, nie lubi itp. Świadomie kupiłem klawisze, symbian też był świadomym wyborem pomimo że nie ma już wsparcia i ja o tym wiedziałem kupując. Telefon to dla mnie dzwonienie, czasem sms i zapisanie pozycji w lesie, żeby grzybki wytaszczyć najkrótszą drogą. Do tego e72 będzie ok.
Napisałem pytanie bo zaintrygował mnie wpis o zmianie serwera w nawigacji. Nie mogę tego miejsca namierzyć i nie wiem czy byłby jakiś pozytywny skutek takiej zmiany. Stąd pytania na forum. A do nawigacji w samochodzie mam nawigację samochodową. Ja w podpisie musiałbym umieścić "Nie cierpię srajfonów" i pewnie dostałbym jakieś upomnienie Ale się rozpisałem, miłego dnia. |
Last post |
[E72] Re: Przeglądarka wczytuje tylko stronę Google. | 6 Jul 2020, o 08:28 |
Navia -
|
[E72] Re: Przeglądarka wczytuje tylko stronę Google. | 6 Jul 2020, o 09:38 |
nemo333 - Sponsor 9190/98 6525
|
Nie zadziała, S60v3 i Symbian^3 miały inne pliki map.
reczne-pobieranie-i-wgrywanie-najnowszych-map-nokii-vt33009.htm Przejrzyj i przetestuj linki i sugestie z tego tematu. Ewentualnie jeszcze możesz postawić Garmina i dograć mu UMPpcPL. Darmowa mapa aktualizowana przez społeczność, w różnych formatach dostosowanych pod możliwości różnych urządzeń. Kilka lat temu nie było żadnych problemów z jej działaniem, nawet w najbogatszej wersji. |
[E72] Re: Przeglądarka wczytuje tylko stronę Google. | 8 Jul 2020, o 00:30 |
pawelooss - Administrator 12083/1215 17485
|
zen wrote: Ja w podpisie musiałbym umieścić "Nie cierpię srajfonów" i pewnie dostałbym jakieś upomnienie Za takie pierdoły nikt tu nie rozdaje warnów. Przede wszystkim byłoby to jednak stwierdzenie ze wszech miar i z gruntu fałszywe, ponieważ Symbian to zaawansowany system operacyjny przeznaczony na urządzenia mobilne, co czyni każde z nich właśnie pełnoprawnym smartfonem. |
[E72] Re: Przeglądarka wczytuje tylko stronę Google. | 8 Jul 2020, o 13:18 |
zen - User 4/0 0
|
Namierzyłem ten wymieniony w wątku serwer, to serwer pozycjonowania Ustawienia->Ogólne->pozycjonowanie->serwer pozycjonowania-> adres serwera. Podaję jakby kogoś męczyło po przeczytaniu wątku, choć przy ustawieniu pozycjonowania na wewnętrzny GPS zmiana pewnie nic nie da. Ja ma obecnie mapy nokii z opcją offline, jako drugie program GoogleMaps 4.1.1 do nawigowania w czasie rzeczywistym z poborem danych przez sieć. Nawet na ustawieniu GSM daje radę, chociaż przy 3G chodzi płynnie. Dla mnie to wystarcza, dziękuję kolegom za chęć pomocy.
Co do srajfonów to miałem na myśli dotykowe patelnie dla których trzeba osobnej teczki do noszenia i spec treningu do obsługi, podejrzewam szefie że napisałeś z przekory tego posta E72 może być smartfonem, to tylko definicja, ale do srajfonów nigdy bym jej nie zaliczył. Pozdrawiam |
[E72] Re: Przeglądarka wczytuje tylko stronę Google. | 9 Jul 2020, o 13:01 |
nemo333 - Sponsor 9190/98 6525
|
zen wrote: choć przy ustawieniu pozycjonowania na wewnętrzny GPS zmiana pewnie nic nie da No jasne że nic nie da, żeby korzystał z tej opcji to musiałbyś wybrać Wspomaganie GPS. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic |
|