Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Witam wszystkich kolegów i koleżanek. Mam do was pytanko: jak zrobić slang na Nokie 5130 Xm, oczywiście wiem że ten model NOKI ma wrażliwy soft . Ale jakby ktoś miał odpowiedz na moje pytanie to był bym bardzo wdzięczny.
Proszę o w miarę szybką odpowiedz Za każdą pomocną odp. będzie plusik
To ja
lolek123 otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
07.95 chyba najgorzzsza wersja jaka tylko moze byc
[ Dodano: 8 cze 2012, o 14:49 ] a jeszcze jedno pytanie czy mogę sobie wyjać slang z softu np. Noki 5310 Xm i pozmieniac tak jak jest w tych poradnikach i wgrac do mojej 5130 ?? o te poradniki chodzi edycja-tekstow-za-pomoca-programu-ppmodd-vt281.htm
To ja
Hej to znowu ja, mam prośbę czy mógł by ktoś zrobić slang na Nokie 5130 Xm soft 07.95 Proszę was jakby ktoś mógł, oczywiście nie za darmo mogę dać 10 plusów albo nawet więcej
Wiem że to dużo roboty ale może komuś się zechce, ja bym chciał podobny taki jak jest w tym sofcie slang-vt5140.htm
No dobra to tyle z mojej strony jeszcze raz Proszę jakby ktoś mógł
To ja