![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
Previous topic | Next topic Page 22 of 26 [ 384 posts ] Go to page Previous 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. |
---|
![]() |
29 Oct 2012, o 14:09 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemo naczytałeś się, komentarzy i artykułów osób chyba upośledzonych, które nie mają nic do roboty, tylko wyszukają kolejnych sensacji.
"popełnili mu samobójstwo" ![]() Albo "ekspertóf" z kwejka/fejsa/sadistica i innych tego typu portali. Dla mnie to wszystko jest już tak żałosne, że szkoda gadać. |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 12:33 |
mc9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=EDATvRR8 ... ure=relmfu
Czemu ten ryj i flaga tego ....wna znalazła się na terenie Warszawy? Obok była Policja,ale widać że boją się rosjanów ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 października 2012, o 18:53 ] Bo u nas komunizm nie jest prawnie tak srogo tępiony jak chociażby nazizm. Taka dysproporcja. .___. Edycja 30-10-2012 09:26 xdd A znalazłem coś w pięknych aktualnościach na fejsbugu : rp.pl wrote: Polacy, którzy badali wrak samolotu, odkryli na nim ślady materiałów wybuchowych http://www.rp.pl/artykul/613504,947282- ... olewa.html [ Dodano: 30 paź 2012, o 09:29 ] ![]() 125 osób , twierdzi że trotyl i nitrogrycelyna znalazły się na wraku TU-154M przypadkiem.Gdzie ja żyje... ![]() [ Dodano: 30 paź 2012, o 11:33 ] http://www.fakt.pl/Serwery-PKW-podczas- ... 100,1.html Hahaha,że niby ''Polsza'' niezależna od rosji... Albo to przypadek. ![]() |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 16:45 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ta Trotyl i co jeszcze kiedy ?Ruscy w trakcie lotu samolotu podlecieli swoim IŁ-96 i zrzucili nie no przecież to się kupy nie trzyma.....ale co Rzeczpospolita gazeta PIS"u
|
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 18:13 |
No coś Ty?! Każdy katolig i patryjota wie, że ruscy mają miotacze trotylu i szczelali do naszego kochanego prezydenta
![]() http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... ladow.html pozdro szejset zmieniam wiarę i poglądy, bo kaczyński kłamie ![]() |
Last edited by Kiciock on 30 Oct 2012, o 19:01, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 19:02 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobra już nie pi***olcie tak na ten PIS bo chyba mniejszy burdel był za nich niż to co jest teraz...
![]() |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 19:07 |
To nie chodzi o sam pis.
Trotyl to była brednia jakiegoś redaktorzyny "zamordowanie 96 osób, w tym prezydenta RP, innych wybitnych przedstawicieli życia publicznego, to jest po prostu niesłychana zbrodnia" - by Jarek Mądre to? [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 30 października 2012, o 18:28 ] No fakt, że 100% pewności nie ma ale mówi. No ale w końcu jego brat zginął i wielu znajomych. ![]() |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 19:07 |
Quote: Prokuratura wojskowa: Trotyl, nitrogliceryna? Nic nie stwierdzono Co to,Tusk dorwał się do prasy? Czy Putin kazał? ![]() ![]() |
Last edited by mc9 on 30 Oct 2012, o 19:10, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 19:42 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: Dobra już nie pi***olcie tak na ten PIS bo chyba mniejszy burdel był za nich niż to co jest teraz... Nie. Trafili w okres rządzenia, kiedy nie było kryzysów na świecie. |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 20:49 |
mc9 wrote: Quote: Prokuratura wojskowa: Trotyl, nitrogliceryna? Nic nie stwierdzono Co to,Tusk dorwał się do prasy? Czy Putin kazał? ![]() ![]() Ty tak poważnie? To nie było nic innego jak głupota jakiegoś redaktorka. Widocznie ktoś mu świnie podłożył. Takie rzeczy zdarzają się nie po raz pierwszy. |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 21:06 |
Kiciock wrote: Ty tak poważnie? W sumie to kogo to obchodzi.Polska upodabnia się do rosji czy Białorusi,gdzie cudy w polityce są codziennie. ![]() |
Last edited by mc9 on 30 Oct 2012, o 21:06, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 21:13 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ciągle są nowe fakty aby temat nie schodził z pierwszych stron gazet
|
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 21:34 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ojojoj, ile osób beze mnie rozgrzało temat. Ale coś czuję, że będę go tym razem studził, bo ja zawsze taki pod prąd.
![]() Tylko przeczytam parę źródeł więcej, nim się wypowiem do porządku... ![]() |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 22:04 |
UWAGADRASTYCZNE UWAGADRASTYCZNE !!
no,dziwne.W tył głowy...przy zdjęciu nic nie majstrowałem,znalezione na fakebooku. [ Dodano: 30 paź 2012, o 21:04 ] Dziwne. Trotyl,nitrogrycelyna,samobójstwa świadków Smoleńska,dwie gazety piszą co innego (jedna prawdę - druga co Tusk dyktuje) i ciało z raną postrzałową w tył głowy w miejscu katastrofy.PRZYPADEK. |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 22:08 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja w tej sparwie już nic nie czytam bo prawie rzygam jak słysze w radiu/tv.
[ Dodano: 30 paź 2012, o 21:08 ] mc9 wrote: UWAGADRASTYCZNE UWAGADRASTYCZNE !! no,dziwne.W tył głowy...przy zdjęciu nic nie majstrowałem,znalezione na fakebooku. Nie widze w tym nic drastycznego (ale ja mam ogromną znieczulice na takie rzeczy). Mógł to być tak BORowiec ma pistolet w wyniku wypadku i pożaru samolotu kula wystrzeliła z pistoletu który wcześniej wypadł z kabury. |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 22:08 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mc9, sorry ale na tym zdjęciu co dałeś g widać ....
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 Next Page 22 of 26 [ 384 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)