![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Projekty |
Previous topic | Next topic Page 4 of 7 [ 105 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
S40v6 modpack - ogólna dyskusja. |
---|
![]() |
23 Aug 2010, o 21:02 |
Tomi1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ja jeszcze mogę nifów narobić
![]() Ew. jakieś małe grafiki jak ten + i - w aparacie. Wystarczy powiedzieć: które potrzeba jak mają wyglądać jakie rozdziałki. Już robiłem dużo nifów dla Spidzia, więc się możemy przez gg dogadać ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Aug 2010, o 21:29 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomi1134, ok, myślałem że się na mnie obraziłeś bo się nic nie odzywasz
![]() Poprawione cyferki tylko jest pewien kłopot z * i # bo nie mam pomysłu na nie i zrobiłem to [E] i [G] ![]() |
Last edited by _NeedSpeed_ on 23 Aug 2010, o 21:36, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
23 Aug 2010, o 21:31 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIF słuchawek można by poprawić, bo jak na razie to oryginalny bardziej mi się podoba. Widzę, że szykuje się najlepszy mod
![]() |
![]() |
![]() |
23 Aug 2010, o 23:06 |
Tomi1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip,
O ile to mój (biały taki) to chwilę się z nim siłowałem i to jest najlepsze co wyszło. Pasuje jeszcze "samolocik" podmienić bo chyba ten brzydki jest ![]() Quote: Widzę, że szykuje się najlepszy mod Hue Hue ![]() ![]() [ Dodano: 23 sie 2010, o 22:47 ] _NeedSpeed_, Wydaje mi się że powinieneś mi dać za priorytet zrobienie nifów egprsa (i reszty tych takich internetowych), wysyłania smsa, odbierania mmsa i tym podobnych. Zaraz looknę w rozpiskę z 6300 i jeszcze dopiszę. PS: Kropkę EQ mogę jakąś szpanerską zrobić, bo ta szara jakaś taka lipna... ![]() [ Dodano: 23 sie 2010, o 23:06 ] 1 - stoper - chyba ostatnio nie robiłem go 2 - słuchawka podczas rozmowy - też nie pamiętam czy była 3 - IRDA - jeśli ma być taka z s40v6 to nie wiem skąd mam wzorca wziąć 4 - Minutnik w tle - nie robiony na 100%, ale wartało by 5 - Pamięć SIM - ktoś chyba wyżej mówił... 6 - "kulka" Ziemska w przeglądarce - jak ostatnio na 3110c śmigałem po necie to zdecydowanie się wyróżniała i nie pasowała 7 - gprsy i egprsy, i temu podobne właśnie dostałem kicka z sb gdy to pisałem ![]() 8 - dużo nifów w aparacie, nie będę wszystkich wymieniał Reszta wyjdzie potem, jak na razie przeskanowałem 1/2 rozpiski więc gdzieś z 16 nowych nifów powinno się zrobić (znaczy powinienem zrobić - i zrobię! ![]() |
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 09:14 |
Tomi1134 wrote: _NeedSpeed_ jest zaistym patcherem ![]() Ten nif słuchawek to mój ![]() co do słuchawek.. mikrozestaw nadal nie znaleziony ![]() ![]() Tomi1134 wrote: 1 - stoper - chyba ostatnio nie robiłem go 2 - słuchawka podczas rozmowy - też nie pamiętam czy była 3 - IRDA - jeśli ma być taka z s40v6 to nie wiem skąd mam wzorca wziąć 4 - Minutnik w tle - nie robiony na 100%, ale wartało by 5 - Pamięć SIM - ktoś chyba wyżej mówił... 6 - "kulka" Ziemska w przeglądarce - jak ostatnio na 3110c śmigałem po necie to zdecydowanie się wyróżniała i nie pasowała 7 - gprsy i egprsy, i temu podobne 8 - dużo nifów w aparacie, nie będę wszystkich wymieniał 9- słuchawki ![]() 10 - MMS 11 - aparat, kamera 12 - tryb samootowy no i jeszcze co przyjdzie do głowy to zrobimy ![]() ![]() ![]() Ponawiam pytanie: co myślicie o zmianie dzwięków typu informacja, ostrzeżenie na tych z windy? Lub coś innego może być podajcie jakieś fajne to można by dodać. |
Last edited by _NeedSpeed_ on 24 Aug 2010, o 09:18, edited 3 times in total. |
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 09:32 |
_NeedSpeed_, za + podniesienie głośności tych dźwięków, np. jak w MP3 Gain.
|
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 10:01 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ten suwak jest brzydki. To białe zaokrąglij i zrób od lewej strony do prawej coraz ciemniejsze. Coś takiego:
![]() No i przydałoby się go trochę zmniejszyć ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 10:18 |
Viperer, z suwakiem racja ale nie na czerwony ale z szarego na biały.
|
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 10:24 |
Filip wrote: za + podniesienie głośności tych dźwięków, np. jak w MP3 Gain. czyli nie zmieniać tylko podnieść głośność? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 11:46 |
_NeedSpeed_, zmieniać i podnieść głośność.
[ Dodano: 24 sie 2010, o 11:46 ] ![]() Tło mam fajne gotowe, tylko jak zrobić w GIMPie ten znaczek?? |
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 11:50 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tzn.co chcesz zrobić? Podbij na gg
![]() |
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 12:06 |
![]() I jak według was to wszyło?? mi się podoba. [ Dodano: 24 sie 2010, o 12:06 ] Viperer, nie wiem jak to nazwać, ten znaczek co mruga na tym zielonym tle. |
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 13:43 |
Filip, bardzo ładnie
![]() Filip wrote: ten znaczek co mruga na tym zielonym tle. fajka, ewentualnie ptaszek ![]() [ Dodano: 24 sie 2010, o 13:43 ] ![]() jakie chcecie kolory eq? Bo nie mogę dopasować ![]() |
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 14:07 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tą krope daj szarą albo skale czarną i będzie zaje
![]() ![]() To jest mój post numer 1400 ![]() |
Last edited by nemo333 on 24 Aug 2010, o 23:53, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
24 Aug 2010, o 14:43 |
![]() pasi? ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next Page 4 of 7 [ 105 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Projekty |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)