![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Projekty |
Previous topic | Next topic Page 1 of 7 [ 105 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
S40v6 modpack - ogólna dyskusja. |
---|
![]() |
31 Jul 2010, o 18:00 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patch na styl softu s40v6.
![]() ![]() ![]() ![]() Na razie w patchu jest: system zmiennych teł odtwarzacza, slang (Dzięki Pawelooss), wszystkie ikonki menu podmienione, kilkanaście nifów podmienionych (dziękuwa Tomi1134 & adrian219), zmienione ikonki orange hs (po najechaniu ikonka lekko się powiększa), W planach: jeszcze kilka nifów do podmiany (m.in. eq i zestaw słuchawkowy), zmieniona czcionka zegara (dzięki adrian219), zmiana tekstu w menu *#0000# no i jeszcze jeśli mi coś przyjdzie do głowy to znajdzie się to w patchu ![]() Garść screenów: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Link: [ Komentarz dodany przez: Filip: 31 lipca 2010, o 18:53 ] Jak beta, to może mógłbym przesunąć do projektów?? aaa no tak, o czywiście ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: ryba: 2 sierpnia 2010, o 14:00 ] przeniesione |
Last edited by _NeedSpeed_ on 13 Aug 2010, o 11:52, edited 6 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 12:11 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: Jakby coś to piszcie co do poprawek ikony na atg, znaczy się te maluteńkie po lewej ![]() |
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 12:19 |
kimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proponowałbym jeszcze zmienić ikonkę na kartę pamięci bo na razie jest ikonka Karty SIM. Fajnie się prezentuje. Czekam na ostateczną wersje
![]() |
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 12:53 |
nemo333 wrote: ikony na atg, znaczy się te maluteńkie po lewej aha, zrobi się ![]() ![]() kimi280396 wrote: Proponowałbym jeszcze zmienić ikonkę na kartę pamięci bo na razie jest ikonka Karty SIM ahaa ![]() jest kilka nowych nifów: ![]() ![]() Ma ktoś pomysł jak ogarnąć przezroczystość eq? ![]() |
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 13:36 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Była jakaś kombinacja kolorów w bmp, która pozwalała uzyskać przezroczystość.
|
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 14:08 |
kurupt, wiem właśnie jako tło daję r 83 g 140 b 180 i taje coś się dzieje. Przed chwilą jeszcze zrobiłem słuchawki i jest normalnie.
|
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 16:59 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_, jak już napisałem w innym temacie potrzebujesz nowszej, poprawionej wersji BMPtoNIFconverter'a.
|
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 17:06 |
rambocs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikonka bateri na normalną i może ikonki w menu na klasyczne . no i moze odtwarzacz na stale tlo
![]() |
![]() |
![]() |
1 Aug 2010, o 20:24 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rambocs, omg, to najlepiej wg Ciebie w ogóle patcha nie robić, jak tego nie, tamtego nie.
|
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 13:55 |
Jest nowe eq, poprawiona ikonka karty pamięci i nowe ikonki a atg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 14:04 |
_NeedSpeed_, prezentuje się świetnie, + dla Ciebie
![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 14:30 |
kimi280396, szczerze? kiedyś próbowałem pokombinować z czcionką ale lipnie wyszło. Jeśli chcesz i jeśli autor się zgodzi to mógłbym dodać czcionkę z bad mod'a
![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 16:47 |
Mi właśnie zależy, żeby tej czcionki nie było bo oryginalna mi pasuje i jest wyraźniejsza
![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 22:18 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_, popraw lekko ikonę od odtwarzacza muzyki bo ma trochę za dużo białego na konturach.
![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2010, o 22:34 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
całkiem fajnie wyszły ci te ikonki
![]() to nify czy zwykłe pngki? jak nify to podaj ich numery w 3110c i zaupaj mi gdzieś te nifki jak możesz ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next Page 1 of 7 [ 105 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Projekty |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)