![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Uwaga] Ścisłe zasady w grupach |
---|
![]() |
2 Nov 2009, o 20:53 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum ma już jawne regulaminu do przyjęcia się do różnych grup. Ale one są tylko według mnie dla picu, bo zasady nie są w ogóle ścisłe. Jeśli ktoś już został przyjęty do grupy to już nigdy się z niej nie pożegna, bo moderatorzy sobie jakby to powiedzieć śpią. ( Nie chcę nikogo obrażać ale taka jest prawda ) Sprawdziłem dwie grupy, do których mogłem dołączyć i tutaj dam wyniki:
Grupa Helper: Zgłosiłem się i czekałem ok. 10 dni . Potem magicznym sposobem w moim profilu nie było widać, że oczekuje na przyjęcie. Jak piszę główny regulamin grup powinienem dostać Negatywną lub Pozytywną odpowiedź w sprawie przyjęcia do grupy, a tu nic. Nie pisałem o przypomnienie, bo to było by wiadome, że wtedy będzie musiał rozważyć moją propozycje. Grupa Patcher: Zgłosiłem się i czekałem tym razem na pewno powyżej 8 dni . Po 7 dniach żadnej odpowiedzi ani Pozytywnej ani Negatywnej w sprawie przyjęcia. Nie pisałrm o przypomnienie z takiego samego sposobu jak w poprzedniej. Sądzę, że Szef grupy sobie przypomniał o zgłoszeniach, gdy ten nowy użytkownik, który tworzy fajne patchy( chyba kosmita czy tam inaczej ) napisał po prostu na PW o przypomnienie. Nie wiem czy tak było ale tak podejrzewam. Grupa Uploader: Grupa w której jestem od czasy kiedy był jeszcze szefem grupy Filip. Dlatego tutaj nie wiem jaka jest sytuacja z przyjęciem ale mam zastrzeżenie do regulaminu. Piszę tam, że trzeba zrobić jakiś tam Up co tydzień ale ja nie robiłem takiego upu może od miesiąca i co nie zostałem wyrzucony z grupy? Według mnie trzeba trochę regorystycznie( Nie wiem czy to dobrze nazwałem ) podchodzić do regulaminu. bo nie długo pokażą się skargi, dlaczego on jest w tej grupie, a ja nie, a jesteśmy podobni czy tam mamy podobny upload. Wiem, że jest szkoła i inne ważne sprawy ale nawet żeby raz w tygodniu nie zobaczyć na listę oczekujących na przyjęcie to jest dziwne. Pozdro |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Nov 2009, o 21:02 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian wrote: Zgłosiłem się i czekałem tym razem na pewno powyżej 8 dni Masz rację... Przeglądałem twoje patche i się zastanawiałem nad tym czy by Cię nie przyjąć adrian wrote: Po 7 dniach żadnej odpowiedzi ani Pozytywnej ani Negatywnej Tak masz racje... Nie pisałem do ciebie bo nie miałem takiej potrzeby... Jeżeli bym usunął lub przyjął zgłoszenie to bym napisał adrian wrote: . Sądzę, że Szef grupy sobie przypomniał o zgłoszeniach, gdy ten nowy użytkownik, który tworzy fajne patche( chyba kosmita czy tam inaczej ) kosmitę sam dodałem do Patcherów bo uznałem jego wkład w patche... stworzył kilka dobrych patchy i moim zdaniem należało mu się. Gdy przyjmuję kogoś do grupy/usuwam zawszę piszę tej osobie PW |
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 21:45 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę liderów grupy Patcher, tzn. Adama i Kosmitę o zweryfikowanie członkostwa wszystkich userów, gdyż wydaje mi się, że mało kto robił ostatnio jakikolwiek patch, a ranga nadal jest.
![]() |
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 21:47 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O ile dobrze mi się wydawało, to można przyjać albo zostawić.
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 7 lutego 2010, o 20:49 ] Ogarnięte |
Last edited by IuDeX on 7 Feb 2010, o 21:49, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 21:51 |
Ogólnie inni liderzy grup też mogą przyjrzeć się baczniej swoim "podwładnym".
![]() |
![]() |
![]() |
13 Feb 2010, o 12:15 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: niestosowania się do Regulaminu lub braku aktywności na forum przez bardzo długi okres czasu. Osoby, które mają na koncie jakiekolwiek ostrzeżenia, nie mają prawa ubiegać się o członkostwo w grupach do czasu ich wygaśnięcia. Użytkownicy, którzy zaś otrzymają ostrzeżenie, tracą członkostwo we wszystkich grupach również do czasu jego wygaśnięcia. hmmm? adrian-93-vu372.htm |
![]() |
![]() |
28 Mar 2010, o 21:19 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Proszę liderów grupy Patcher, tzn. Adama i Kosmitę o zweryfikowanie członkostwa wszystkich userów, gdyż wydaje mi się, że mało kto robił ostatnio jakikolwiek patch, a ranga nadal jest. Proponuje o tym przypomnieć ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
28 Mar 2010, o 21:24 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z grupy Helper zrobiła nam się masówa
![]() Głupio mi kogokolwiek wyrzucić. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 Mar 2010, o 22:47 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a grupa Expert??:P
|
![]() |
![]() |
28 Mar 2010, o 23:07 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co do experta, też jestem zainteresowany, czy może za głupi nie jestem
![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2010, o 12:10 |
Heh, tam nie ma co za wiele zmieniać, bo w tej grupie nie ma wielkiej rotacji.
![]() ![]() [ Dodano: 30 gru 2010, o 11:10 ] OK, kończy się rok i postanowiłem przeprowadzić porządki w najbardziej reprezentatywnej grupie Patcherów. Jako że ilość wydawanych patchy drastycznie spadła, postanowiłem powywalać wszystkich (z wyjątkiem NeedSpeeda, który na wniosek Adama został nowym liderem grupy) i od 1 stycznia uruchomić nowy nabór całkowicie od zera (pozostaje wymóg 5 pełnych patchy). Abyście jednak nie czuli się pokrzywdzeni, dla zachęty będzie zorganizowany 2-miesięczny konkurs z nagrodami. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic |
|