Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 11 posts ]
Print view
Write comments Post new topic

[Uwaga] Ścisłe zasady w grupach

Post [Uwaga] Ścisłe zasady w grupach 2 Nov 2009, o 20:53

Male - HydePark Mod  Posts/Topics3755/345  Reputation point 4123 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
Forum ma już jawne regulaminu do przyjęcia się do różnych grup. Ale one są tylko według mnie dla picu, bo zasady nie są w ogóle ścisłe. Jeśli ktoś już został przyjęty do grupy to już nigdy się z niej nie pożegna, bo moderatorzy sobie jakby to powiedzieć śpią. ( Nie chcę nikogo obrażać ale taka jest prawda ) Sprawdziłem dwie grupy, do których mogłem dołączyć i tutaj dam wyniki:

Grupa Helper:

Zgłosiłem się i czekałem ok. 10 dni . Potem magicznym sposobem w moim profilu nie było widać, że oczekuje na przyjęcie. Jak piszę główny regulamin grup powinienem dostać Negatywną lub Pozytywną odpowiedź w sprawie przyjęcia do grupy, a tu nic. Nie pisałem o przypomnienie, bo to było by wiadome, że wtedy będzie musiał rozważyć moją propozycje.

Grupa Patcher:

Zgłosiłem się i czekałem tym razem na pewno powyżej 8 dni . Po 7 dniach żadnej odpowiedzi ani Pozytywnej ani Negatywnej w sprawie przyjęcia. Nie pisałrm o przypomnienie z takiego samego sposobu jak w poprzedniej. Sądzę, że Szef grupy sobie przypomniał o zgłoszeniach, gdy ten nowy użytkownik, który tworzy fajne patchy( chyba kosmita czy tam inaczej ) napisał po prostu na PW o przypomnienie. Nie wiem czy tak było ale tak podejrzewam.

Grupa Uploader:

Grupa w której jestem od czasy kiedy był jeszcze szefem grupy Filip. Dlatego tutaj nie wiem jaka jest sytuacja z przyjęciem ale mam zastrzeżenie do regulaminu. Piszę tam, że trzeba zrobić jakiś tam Up co tydzień ale ja nie robiłem takiego upu może od miesiąca i co nie zostałem wyrzucony z grupy?

Według mnie trzeba trochę regorystycznie( Nie wiem czy to dobrze nazwałem ) podchodzić do regulaminu. bo nie długo pokażą się skargi, dlaczego on jest w tej grupie, a ja nie, a jesteśmy podobni czy tam mamy podobny upload. Wiem, że jest szkoła i inne ważne sprawy ale nawet żeby raz w tygodniu nie zobaczyć na listę oczekujących na przyjęcie to jest dziwne.

Pozdro

Last post
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 2 Nov 2009, o 21:02

Male - Sponsor  Posts/Topics2914/276  Reputation point 4512 
Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
adrian wrote:
Zgłosiłem się i czekałem tym razem na pewno powyżej 8 dni

Masz rację... Przeglądałem twoje patche i się zastanawiałem nad tym czy by Cię nie przyjąć

adrian wrote:
Po 7 dniach żadnej odpowiedzi ani Pozytywnej ani Negatywnej

Tak masz racje... Nie pisałem do ciebie bo nie miałem takiej potrzeby... Jeżeli bym usunął lub przyjął zgłoszenie to bym napisał

adrian wrote:
. Sądzę, że Szef grupy sobie przypomniał o zgłoszeniach, gdy ten nowy użytkownik, który tworzy fajne patche( chyba kosmita czy tam inaczej )

kosmitę sam dodałem do Patcherów bo uznałem jego wkład w patche... stworzył kilka dobrych patchy i moim zdaniem należało mu się.

Gdy przyjmuję kogoś do grupy/usuwam zawszę piszę tej osobie PW
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 7 Feb 2010, o 21:45

Male - Administrator  Posts/Topics12084/1215  Reputation point 17491 
Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
Proszę liderów grupy Patcher, tzn. Adama i Kosmitę o zweryfikowanie członkostwa wszystkich userów, gdyż wydaje mi się, że mało kto robił ostatnio jakikolwiek patch, a ranga nadal jest. ;]
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 7 Feb 2010, o 21:47

Male - Sponsor  Posts/Topics4081/125  Reputation point 3661 
Offline  Profile  WWW   
Windows 7 Chrome
O ile dobrze mi się wydawało, to można przyjać albo zostawić. ;] Zaraz zobaczę i nei wiem czy ktoś sie nadaje :D

[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 7 lutego 2010, o 20:49 ]
Ogarnięte
Last edited by IuDeX on 7 Feb 2010, o 21:49, edited 1 time in total.
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 7 Feb 2010, o 21:51

Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
Ogólnie inni liderzy grup też mogą przyjrzeć się baczniej swoim "podwładnym". :P
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 13 Feb 2010, o 12:15

Male - Redaktor  Posts/Topics736/109  Reputation point 1589 
Offline  Profile  WWW 
Macintosh Safari
pawelooss wrote:
niestosowania się do Regulaminu lub braku aktywności na forum przez bardzo długi okres czasu.
Osoby, które mają na koncie jakiekolwiek ostrzeżenia, nie mają prawa ubiegać się o członkostwo w grupach do czasu ich wygaśnięcia. Użytkownicy, którzy zaś otrzymają ostrzeżenie, tracą członkostwo we wszystkich grupach również do czasu jego wygaśnięcia.

hmmm?
adrian-93-vu372.htm
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 28 Mar 2010, o 21:19

Male - HydePark Mod  Posts/Topics3755/345  Reputation point 4123 
Offline  Profile   
Windows 7 Chrome
pawelooss wrote:
Proszę liderów grupy Patcher, tzn. Adama i Kosmitę o zweryfikowanie członkostwa wszystkich userów, gdyż wydaje mi się, że mało kto robił ostatnio jakikolwiek patch, a ranga nadal jest.

Proponuje o tym przypomnieć ;)

Pozdro
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 28 Mar 2010, o 21:24

Male - Sponsor  Posts/Topics4081/125  Reputation point 3661 
Offline  Profile  WWW   
Windows 7 Opera
Z grupy Helper zrobiła nam się masówa :P
Głupio mi kogokolwiek wyrzucić. :D (wogóle każdy chyba zasłużył ;) )
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 28 Mar 2010, o 22:47

Male - Expert  Posts/Topics1576/61  Reputation point 3148 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
a grupa Expert??:P
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 28 Mar 2010, o 23:07

Male - Expert  Posts/Topics630/42  Reputation point 961 
Offline  Profile 
Windows XP Chrome
co do experta, też jestem zainteresowany, czy może za głupi nie jestem :)
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Ścisłe zasady w grupach 30 Dec 2010, o 12:10

Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
Heh, tam nie ma co za wiele zmieniać, bo w tej grupie nie ma wielkiej rotacji. ;) Albo się ktoś zna, albo nie. :P

[ Dodano: 30 gru 2010, o 11:10 ]
OK, kończy się rok i postanowiłem przeprowadzić porządki w najbardziej reprezentatywnej grupie Patcherów. Jako że ilość wydawanych patchy drastycznie spadła, postanowiłem powywalać wszystkich (z wyjątkiem NeedSpeeda, który na wniosek Adama został nowym liderem grupy) i od 1 stycznia uruchomić nowy nabór całkowicie od zera (pozostaje wymóg 5 pełnych patchy). Abyście jednak nie czuli się pokrzywdzeni, dla zachęty będzie zorganizowany 2-miesięczny konkurs z nagrodami. ;)

Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 11 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to