by BlackJaku » 18 Dec 2011, o 19:17
nemo333 wrote:Oczywiście C to klawisz kasowania na klawiaturze fona, nie na kompie
Hah, taki tępy to ja nie jestem
Tak dodam, że dzisiaj udało mi się go uruchomić i narazie działa, ale nie wiem na jak długo, tylko teraz właśnie mam problem, że nie da rady go do kompa podłączyć, w sensie, że komp nie wyszukuje telefonu, spróbuje z tym wciśniętym C, ale wątpie, że działać będzie.
[ Dodano: 18 gru 2011, o 17:42 ]Zrobiłem tak jak pisałeś, wyłączyłem go, wyjąłem baterie, włożyłem, wciśnąłem i trzymałem C, podłączyłem do kompa, i.... nic sie nie dzieje. W telefonie pokazuje, że jest podłączony do kompa, lecz w komputerze pokazuje, że znalezione nieznane urządzenie. Co mam zrobić, aby komputer mógł czytać telefon??
[ Dodano: 18 gru 2011, o 18:17 ]A bo posiadam jeszcze bluetooth do komputera, tylko mam problem, ponieważ zgubiłem gdzieś do niego płytke ze sterownikami, on wygląda mniej więcej tak,
http://allegro.pl/super-szybki-adapter- ... 57302.htmli jakby ktoś mógł podać jakie sterowniki ściągnąć byłbym wdzięczny. Bluesoleil z neta nie działa, ściągałem.