![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 41 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Skuteczne zepsucie komputera |
---|
![]() |
28 Feb 2010, o 19:56 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... Jak czytam takie tematy to aż czasem mam ochotę walnąć głową w mur...
Pójdź do pracy i zarób! A jak rodziców nie będzie to skąd pieniądze będziesz brał? A Lost Planet, etc to pewnie z Internetu? Bo oczywiście kasy nie masz na grę. Zarób lepiej chłopczyku i nie zaśmiecaj forum, albo pomyśl ze 2 razy. Niektórzy chcieliby mieć takiego kompa jak ty, ale jaśnie pan zasra*y musi mieć kosę bo sobie w piraty nie pogra. EOT. |
Last post |
![]() |
28 Feb 2010, o 20:17 |
rademenes06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PlayStation można "hackwać" i gry z np: neta ściągać
|
![]() |
28 Feb 2010, o 23:55 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciek164 wrote: Podkręc tak procka że aż padnie xd Procki do starych kompów nie są takie drogie ![]() pawex wrote: Tak ten złom ma 4 lata i nawet nie idzie don niego karty na pci wsadzić nie moge na nim odpalić żadnej gry bo wszystkie wymagają pixel shader 3.0 te starsze np lost planet ja teżmam nie najlepszeg kompa i nie narzekam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
1 Mar 2010, o 00:03 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rademenes06 wrote: PlayStation można "hackwać" i gry z np: neta ściągać PS3 nie można. A poza tym jest to dalej nielegalne. |
![]() |
1 Mar 2010, o 12:14 |
matxxx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
weź zasilacz np. 36V np. od starej sekretarki (stare maja 50V więc uważaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
1 Mar 2010, o 16:48 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba wrote: rademenes06 wrote: PlayStation można "hackwać" i gry z np: neta ściągać PS3 nie można. A poza tym jest to dalej nielegalne. Przerabianie jest legalne, tylko tracimy gwarancję a do PS3 są porty więc jak ktoś chcę i posiedzi to spokojnie przerobi. Nie wiesz, nie wprowadzaj w błąd, nie wypowiadaj się. |
![]() |
1 Mar 2010, o 17:24 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Made wrote: ryba wrote: rademenes06 wrote: PlayStation można "hackwać" i gry z np: neta ściągać PS3 nie można. A poza tym jest to dalej nielegalne. Przerabianie jest legalne, tylko tracimy gwarancję a do PS3 są porty więc jak ktoś chcę i posiedzi to spokojnie przerobi. Nie wiesz, nie wprowadzaj w błąd, nie wypowiadaj się. Na razie nie można. Jeszcze trochę zejdzie zanim to rozpracują o ile im się uda. |
![]() |
1 Mar 2010, o 18:07 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Made wrote: Przerabianie jest legalne mówiłem tutaj o ściąganiu gier z internetu. Made wrote: posiedzi to spokojnie przerobi. Nie wiesz, nie wprowadzaj w błąd, nie wypowiadaj się. Wiem, nawet jeśli są metody na przerobienie to jest kilka gier. Taka modyfikacja jest nieopłacalna. Do bootowania z gier z dysku przygotowanych jest jedynie kilka tytułów. Jeśli będzie można uruchamiać gry z kopii zapasowych to i tak będzie to mało opłacalne bo nagrywarki i płytki b-ray są drogie. Dlatego też, po pierwsze ściąganie gier jest nielegalne a przerabianie nieopłacalne. |
![]() |
2 May 2010, o 23:38 |
Dunek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oj synek.... pewnie jest to pc z 512mb ramu prockiem 1.8 i jakas grafika 128mb zlom bo 4 lata? heh... wiesz 5 letnie sa wedlug mnie dobre... ja przez 2 miechy mialem z 10 letni komp z intelem 1.0Ghz i 256mb ramu gadu sie mulilo na nim i sie cieszylem ze mam kompa... jak zepsuc ? jak masz procek amd to wyciagnij wiatrak i wlacz pc na tak dlugo jak sie spali i wsadz z powrotem bedzie na to ze ze zaciol wiatrak ; ) albo zmienic napiecie w zasilaczy w niektorych sie tak da i wrocic do tego co bylo. wszystko zalezy jaki komp albo jak rodzice sie nie znaja to bym wyciagnal chlodzenie z grafiki (jezeli nie ma pasywnego) i karta spalona i ups komputer nie daje ekranu hehe ; )
|
![]() |
3 May 2010, o 13:15 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a w starsze gry to nie możesz pograć??
|
![]() |
3 May 2010, o 13:58 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brawo, kur*@ brawo...
Odkopaliście temat z 1marca... Close. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 41 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)