Jak pewnie część z Was wie zajmuje się podpisywaniem instalek Symbianowych na zamówienie (nie na tym forum ale podpisuję

Pozdrawiam.
nemo333 wrote:jak dla mnie to wina braku odpowiednik Capabilites w certyfikacie.
Mógłbyś podesłać namiar na takiego HelloOX'a, którego niby nie da się podpisać. Bo chciałem coś sprawdzić.nemo333 wrote:Np. HelloOX się nie podpisze certem z OPDA
jojo87 wrote:kosmita1993, to jeśli uważasz, że nie to podaj mi namiar do instalki, którą wg Ciebie nie można podpisać.
pawelooss wrote:Suponuję, że takie problemy mogą wywoływać już raz podpisane instalki albo programy, które w ogóle nie będą chciały działać na danym modelu tudzież ich składniki będą się "gryźć" z innymi aplikacjami (PIPS itp.).
więc się wszysktko instaluje... A z uruchamianiem jest różnie...kosmita1993 wrote:mod installserver
Rafciu517 wrote:Ja nawet się nie wypowiadam bo mam hackowany system, a dodatkowo tak jak kosmita1993,więc się wszysktko instaluje... A z uruchamianiem jest różnie...kosmita1993 wrote:mod installserver
A na jakim telefonie jeśli można wiedzieć? Widzę, że w profilu widnieje u Ciebie 3110 Classic...SileS wrote:Mam identycznie.
jojo87 wrote:... ale podpisywanie opanowałem (niemal) do perfekcji - nie żebym się chwalił![]()
jojo87 wrote:..spotykałem się z opiniami, że pomimo stosowania certyfikatu wyrobionego dla konkretnego IMEI podpisania aplikacja nie chciała się zainstalować właśnie na danym telefonie. Ciekawi mnie jaka jest skuteczność Waszych podpisywań plików.
nemo333 wrote:.. ROMPatcher już żadnym certem się nie podpisze
!:\sys\bin\patcher.ldd [TCB CommDD PowerMgmt MultimediaDD ReadDeviceData WriteDeviceData DRM TrustedUI ProtServ DiskAdmin NetworkControl AllFiles SwEvent NetworkServices LocalServices ReadUserData WriteUserData Location SurroundingsDD UserEnvironment]
!:\sys\bin\patcherShadow.ldd [TCB CommDD PowerMgmt MultimediaDD ReadDeviceData WriteDeviceData DRM TrustedUI ProtServ DiskAdmin NetworkControl AllFiles SwEvent NetworkServices LocalServices ReadUserData WriteUserData Location SurroundingsDD UserEnvironment]
!:\sys\bin\RomPatcherEngine.dll [PowerMgmt ReadDeviceData WriteDeviceData TrustedUI ProtServ SwEvent NetworkServices LocalServices ReadUserData WriteUserData Location SurroundingsDD UserEnvironment]
!:\sys\bin\RomPatcherPlus.exe
!:\sys\bin\RomPatcherAuto.exe
kosmita1993 wrote:Oczywiście jeżeli masz kontakty to może uda ci się zdobyć cert deweloperski, ale to graniczy z cudem. Aczkolwiek jeśli by Ci się udało to taki cert obsługuje 20-caps i możesz nim podpisać każdą aplikację.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests