![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
Previous topic | Next topic Page 4 of 6 [ 86 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Śmieszne posty z naszego forum - podzielmy się! |
---|
![]() |
26 Feb 2011, o 16:47 |
WiFi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Komentarz z reputacji - gratuluję postawy. ![]() Quote: Aero12 napisał(a):noi co z tego ? admin lepszy od helpera,frienda,experta a pomóc nie umie chociaż ma czas.... Nie jestem złośliwy. Załóż sobie 40k userowe forum, naprawdę zachęcam! Wtedy sam zobaczysz, jak to jest. ![]() [ Dodano: 15 lis 2010, o 19:40 ] Quote: Aero12 napisał(a):usuwasz sobie sluszne minusy... nalezal ci sie ! ![]() Koleś, tak psioczysz, a dotąd nie założyłeś nawet tematu w "Pomocy tech.". ![]() [ Dodano: 15 lis 2010, o 23:54 ] Aero12 napisał(a):usuneles sobie 2 sluszne minusy ! wstyd sie !!!!!!!!!!!!! bóóóóóóó ! Zero refleksji. ![]() xd Stare dobre czasy ![]() |
Last edited by WiFi on 26 Feb 2011, o 17:01, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 16:55 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stare dobre czasy, bo miałeś bana.
|
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 17:19 |
yhherror ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może to nie post, ale też z forum.
Zabawy Paweloossa, konkretnie coś dodał od siebie <to był mój pomysł! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Mar 2011, o 13:22 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Capricorn wrote: Mam pomysł aby dać bana rybie bo jest po***anym debilem i daje same kicki. HitFan wrote: Mam pomysł, mianowicie, zaminusować Cię za brak kultury. Capricorn wrote: Ja cie zaraz zminusuje i dam ci bana dzieciaku. zibi305 wrote: Uważaj na siebie . Nie używaj wulgaryzmów. Capricorn wrote: Ty uważaj deklu je***y bo grasz w D jak dekiel _NeedSpeed_ wrote: Capricorn, chcesz bana? ![]() Capricorn wrote: Ty sobie jeb banami dzieciaku! _NeedSpeed_ wrote: Capricorn, mogę ci dać jak kcesz ;*** born2die wrote: Spokój panowie.Forum nie służy do tego aby używać wulgaryzmów wobec siebie. A tobie Capricorn, jak forum się nie podoba to nikt cię nie zmusza aby tu wchodzić Capricorn wrote: Ale dziecko po*** i posrane.. Remix wrote: Przynajmniej nie założył tematu w downloadzie ![]() bartoszxl wrote: No i ma już bana i nikogo nie obrazi.. ![]() Niezły koleś.. ![]() Aero12 wrote: Kabaret jak zawsze w niedzielę.. Czy to jest czyjeś multikonto ?? NS,sprawdź jak możesz ![]() born2die wrote: na 100% zauważ, że ma posty tylko w tym temacie więc pewnie ktoś założył specjalnie multi żeby sobie jaja robić ( a raczej pokazać swój niski iloraz inteligencji...) HitFan wrote: Na SB to od dawna takie rzeczy pisał _NeedSpeed_ wrote: Inni użytkownicy, którzy pisali z tego IP bartoszxl Aero12 wrote: born2die,tylko czyje ? Ktoś na SpamBoxie wspominał o nim i chwilę po tym wszedł na czata ale ryba wpisał magiczny kod i nie gadaliśmy z nim ![]() zibi305 wrote: Ja bym zkasował ten temat bo niszczy reputacje forum. ryba wrote: A ja polecam przeglądarkę ze sprawdzaniem pisowni. HitFan wrote: ryba, zauważ, że on korzysta z Opery Mini na telefon... Nie ma to jak spam i multikonciarstwo... [ Komentarz dodany przez: adrian219: 13 marca 2011, o 12:15 ] No kurde, zobacz, c' nie? ![]() Zgadzam się ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 Mar 2011, o 18:40 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może to nie najskromniejsze, by chwalić się własnym dziełem, ale co tam - walić konwenanse.
![]() ![]() Efekt dzisiejszego bicia "rekordów" - czy to na plus, czy na minus - wszystko jedno, syf to syf. ![]() |
![]() |
![]() |
19 Mar 2011, o 23:50 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Mar 2011, o 19:01 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() nie tyle śmieszne co żałosne.. |
![]() |
![]() |
23 Mar 2011, o 23:50 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2011, o 08:56 |
LubiaK wrote: napewno bateria padła ![]() choinka176 wrote: Byłem wczoraj w komisie i to płyta główna telefonu się spaliła. adammmos wrote: No i terazkolega Lubiak zwraca pieniądze za złą diagnozę... ![]() |
Last edited by Aero12 on 24 May 2011, o 16:10, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
24 Mar 2011, o 16:05 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Apr 2011, o 12:51 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Lucas wrote: Zamienie nokię N73 na jakiś inny telefon:) pisać propozycje;) Cel zamiany: co jakiś czas zmieniam sobie telefon:) nie że jest zepsuty czy coś;) lecz po prostu lubie zmieniac telefony:) ziomek18lu wrote: Nokia N73? [ Dodano: 15 kwi 2011, o 16:36 ] ![]() [ Dodano: 29 kwi 2011, o 12:51 ] ![]() |
![]() |
![]() |
16 May 2011, o 14:44 |
pawelooss wrote: No i brawa za podanie w profilu NUMERU telefonu - strasznie nam on potrzebny, zadzwonimy na święta. ![]() |
![]() |
![]() |
24 May 2011, o 15:29 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2011, o 00:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() IuDeX wrote: shaken wrote: IuDeX - kolejny, który komentuje inne wypowiedzi, nie dając wcale lepszych. Podałem. Ale chcesz lepsze? Już podaję - może pomoże. 1. Warto komputer okryć kocem i pozwolić mu się wypocić - może jest chory. 2. Spróbuj złożyć modły do wszystkich znanych Ci bogów, bożków, bóstw, osób. 3. Zaparz zioła, a wywar wlej lejkiem do portu USB. 4. Stań na prawej nodze i klaśnij 3 razy - jedną ręką. 5. Przed wyłączeniem ostatecznym śpiewaj mu kołysanki. 6. Mów do niego czule - to pomoże mu się wykurować. (nie musisz podłączać mikrofonu) 7. Udaj się do pobliskiego szamana - może ma lepsze pomysły. |
![]() |
![]() |
15 Jun 2011, o 19:53 |
rybak wrote: Adrian sorry że spóźnione(Życzenia) ale miałem bana ![]() HeX wrote: yhherror, wszystkiego naj życzy forumowy troll ![]() Ten troll jednak wiedział że jest trollem ![]() HitFan wrote: Quote: A na 5130 wejdzie ? Czy tylko ja odczuwam DeJaVu? Lotko back ? ![]() [ Dodano: 8 cze 2011, o 17:25 ] Może to nie post,ale Pawelooss łamie wszystkie zasady ![]() ![]() viewreputation.php?id=3&rep_post_id=394 [ Dodano: 8 cze 2011, o 17:26 ] IuDeX wrote: Co dla Ciebie znaczy "dobre"? _NeedSpeed_ wrote: dobre bo polskie Nowe : HitFan wrote: kacperek1212 wrote: siemka darade wgrac do niki 6303c ine oprogramowenie tego typu ja vista , xp, 7 ![]() Wklep se w wyszukiwarce lotko121, poczytaj i potem się pytaj, ok? Czy wy też czujecie,że lotko jest wśród nas ?? Nowy nick i telefon,ale jest z nami ![]() [ Dodano: 10 cze 2011, o 14:53 ] HitFan wrote: Quote: mip napisał(a):czesc mam pytanie czy jest windows 7 na nokie xm 5310 ile lotków w jednym miesiącu?! NIE, NIE MA!!! No ja się zgadzam,bo w maju/czerwcu było tyle tematów o windowsie na nokie 5310/5130 (5130 miał lotko121 ^^) Quote: choinka176 on 5 minut temu Ogarnij orty Kto to mówi ![]() [ [b]Dodano: 15 cze 2011, o 19:47 ] adam0022 wrote: JAK TO JEST POPRAWIONY LINK TO JA JESTEM ZAKONNICA [ Dodano: 15 cze 2011, o 19:53 ] patryk11291 wrote: Cel zamiany:znudził mi się Jest taki model ?? ![]() |
Last edited by Aero12 on 10 Jun 2011, o 18:14, edited 2 times in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next Page 4 of 6 [ 86 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)