by Waldziuu » 23 Apr 2015, o 11:42
Jestem po pewnym zabiegu i muszę tydzień w domu siedziec
spytam jest sens podejmować ryzyko powrotu z Belle do Anny poprzez soft skandynawski?
bo kurde kupiłem tą nokie niby wszystko cacy... ale mam też swoją rozwaloną.. i tam miałem belle i działało GG internet zawsze i wszędzie... pytanie czy wyszły dwie wersje belle? bo moze tam miałem starszą...
koledzy a czy można wgrać jeszcze
Symbian Belle Nokia N8 111.030.0607 RC EURO3 (PL) ?? zwykłą belle?
[ Dodano: 20 kwi 2015, o 00:36 ]zdenerwowałem się dzisiaj rozebrałem nokie i starą płytę główną(bo mam drugą nokie n8 obecną a tamta potrzaskaną w pudełku) i przemieniłem płytę główną do mojego z tamtej i udało mi się do menu wejść i okej patrzę i też miałem tam Symbian Belle Refresh... ta sama wersja co i moja obecna teraz.... ustawienia internetu tez miałem takie same jak tutaj+dla wi-fi bo często korzystałem z wi-fi tam gdzie się dało no to mówię test...i co?? to samo... na tamten płycie tak jak by można powiedzieć na drugiej noki n8 to samo internet się nie łączy ani z play ani z heyah.A przed tym jak potrzaskał mi się telefon normalnie działal mi internet w tej noki co w pudełku bo zawsze na wieczór siedziałem na gg i FB.Tak,że to nie może być,że dwa telefony zepsute..
[ Dodano: 23 kwi 2015, o 11:42 ]Sprawa rozwiązana okazało się,że w play miałem formułę play na kartę co skutkowało tym,że w ciagu miesiąca mam do wykorzystania 5zł jak to wykorzystam to internet spada do 8kb/s i mimo,że doładuje się konto to się nie wznowi ze złotówek tylko dopiero za miesiąc od nowa chyba,że wcześniej się pakiet wykupi.Przestawiłem play na karte lubię to i internet normalnie śmiga