![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
Previous topic | Next topic Page 1 of 5 [ 63 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
System NOKIA (based on Windows XP Pro SP3). |
---|
![]() |
28 Aug 2009, o 11:28 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!!!
![]() Dziś przedstawiam system Windows NOKIA, system ten został przygotowany głównie pod kątem naprawy/serwisowania/moddingu telefonów, jak dobrze wiemy jest to forum o hackowaniu NOKII, ale w systemie pojawiły się też programy do serwisowania/moddingu telefonów marki Sony Ericsson. System bazowy.........................................................Windows XP Prof OEM SP3 32-bit (x86) Język..........................................................................................................Polski Wersja Internet Explorera........................................................................................8 Wersja Windows Media Playera.................................................................................11 Czas Instalacji........................................................................................od 45-65min. Rozmiar ISO................................................................................................ 0,99GB Ilość konkurencyjnych połączeń TCP/IP.....................................................................1000 Odświeżanie portu USB.....................................................................................500 Hz Niepodpisane style (uxtheme.dll).............................................................................Tak Autologowanie........................Nie-Wypełniasz podczas instalacji .....Serial twój, masz też podany WGA.....................................................................................................Pozytywnie Addony - DirectX [Marzec 2009] - NetFramework [najnowszy pakiet 2+3+3,5 plus wszystkie poprawki] - Flash Player - zarówno ActiveX do IE jak i plugin do innych przeglądarek - Shockwave Player - Java Runtime Environment [Version 6 Update 16] - 7-zip - AllPrayer 4.1 - Adobe Flash Player 10 Plugin oraz aktywator tej wtyczki do innych przeglądarek - Any Video Convertet - Eset 4 - Foobar 2000 0.9.6.8 - Foxit Reader - Gimp 2.6.6 - Internet Download Manager - Java(TM) 6 Uptade 15 - K-Lite Codec Pack 4.7.5 (FULL) - NETFramework 2.0 SP2, 3.0 SP2, 3.5 SP1 - Mozilla FireFox 3.5.2 - Nero 8 Micro - Notepad++ - Nowe Gadu-Gadu - Revo Uninstaller - Smart Defrag - The KMPlayer - Unloacker - XP AntiSpy - OpenFM - Nokia PC Suite - JAF 1.98.62 + PKey - Phoenix - Carbide.ui Theme Editor - Gordon's Gate Flash Drive ====================== Progarmy portable - SeTool 1.10 - XS++ - PPModd - PPMeditor - A2uploader Usunąłem: ;# Aplikacje # Aktówka Defragmentator dysków Gry internetowe Kopia zapasowa Opcje ułatwienia dostępu Pinball Podgląd Schowka Tablica znaków Wygaszacze ekranu ;# Języki # ;# Multimedia # Dźwięki Windows Kodeki Intel Indeo Media Center Obsługa formatu obrazów 'AOL ART' Pliki tła i obrazów Przykładowa muzyka Tablet PC Temat Pulpitu Luna (Windows XP) Wskaźniki myszy ;# Opcje systemu operacyjnego # .NET Framework Agent MS Asystent wyszukiwania Centrum zabezpieczeń Debugger symboliczny (NTSD) DR Watson Edytor trybu wejściowego (IME) Foldery skompresowane (ZIP) Konwerter FAT do NTFS Kreator IExpress Kreator oczyszczania dysku Kreator transferu plików i ustawień MS XML 2.0 Narzędzie do usuwania Blaster/Nachi Obrazy konta użytkownika Oczyszczanie dysku Pomoc i wsparcie Program obsługi mediów Ręczna instalacja i aktualizacja Samouczek systemu Windows Schematy kolorów Usługa OOBE (Out of Box Experience) Wygląd typu 'Web' ;# Sieć # Menadżer synchronizacji MSN Explorer Narzędzia do komunikacji Netmeeting Peer-to-Peer Usługi informacji internetowej (IIS) Windows Messenger ;# Sterowniki # ;# Układ klawiatury # ;# Usługi # Kopia zapasowa woluminu Magazyny wymienne Messenger Posłaniec Raportowanie błędów Sterownik głośnika systemowego Telnet Usługa faksowania Usługa 'IMAPI CD-Burning COM' Usługa indeksowania Usługa 'Przywracanie systemu' Zdalny rejestr ![]() ![]() Link do systemu (~930 MB): lub UWAGA! Jeśli nie posiadasz legalnego klucza licencyjnego do wersji Windows, na podstawie której została stworzona modyfikacja, nie wolno ci bezprawnie korzystać z tego systemu. |
Last edited by adrian-93 on 28 Aug 2009, o 19:26, edited 4 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Aug 2009, o 23:05 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianku wrote: SeTool 1.10 1.10 jest stary i wadliwy trochę. Mogłeś dać 1.11. Poza tym, zabrakło FARa - dla CID 53 pod windę nic innego nie ma. |
Last edited by maciek on 28 Aug 2009, o 23:08, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
28 Aug 2009, o 23:11 |
maciekbronkz wrote: 1.10 jest stary i wadliwy trochę. Mogłeś dać 1.11. myślisz że nie chciałem?? zawsze błąd wywalałmaciekbronkz wrote: Poza tym, zabrakło FARa - dla CID 53 pod windę nic innego nie ma. no rzeczywiście zapomiałem |
![]() |
![]() |
2 Sep 2009, o 01:24 |
mar3k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Sep 2009, o 14:49 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super rzecz ten system, dla kogoś kto się zajmuję modding'iem. Napewno w niedalekiej przyszłości przetestuję
![]() |
![]() |
![]() |
2 Sep 2009, o 16:18 |
mar3k, zainstalowałeś że wrzuciłeś na rapida?? i jak wrażenia?
|
![]() |
![]() |
2 Sep 2009, o 19:47 |
adrianku, instalować nie instalowałem bo płytki mi się skończyły ale wrzuciłem na rapida bo z chomika ciężko się ściągało
![]() |
![]() |
![]() |
2 Sep 2009, o 20:05 |
ale jak zainstalujesz to napisz tu swoje wrażenia, krytykuj jeśli tego wymaga
![]() |
![]() |
![]() |
3 Sep 2009, o 12:22 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 Oct 2009, o 13:38 |
adrianku, zainstalowałem niedawno ten system troszke muli niekiedy.
|
![]() |
![]() |
19 Mar 2010, o 22:48 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakieś wymagania systemowe ? Podejrzewam, że duże.
Pozdro |
![]() |
![]() |
19 Mar 2010, o 23:07 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Mar 2010, o 11:23 |
![]() |
![]() |
20 Mar 2010, o 14:45 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie polecam instalowania takich systemów. W ogóle te SmartXP i inne obcięte/przerobione wersje to szmelc jakich mało.
|
![]() |
![]() |
21 Mar 2010, o 00:27 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z modyfikowanych zawsze instalowałem mx czyli malcolma i nie narzekałem ale system nokiahacking jest naprawde dobry.
Zależy jaki kto ma komputer przy dobrym sprzęcie nie zacina się może raz na ruski rok ![]() Jestem zadowolony z pracy chłopaków i trzeba to docenić że ktoś się tego podjął ![]() Ważne ze programy do serwisowania nokii działają poprawnie. Ten system jest na moim laptopie którego używam tylko i wyłącznie do serwisu i kłopotów mi nie sprawia a laptop sprzętu za dobrego nie ma. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 1 of 5 [ 63 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)