N900 podkręcali do 1,7Ghz. Poleciłbym ZTE Blade lub Xperie X8. Spica i5700 jest dobra do modowania, ale podobno awaryjna. i5800 bym nie polecił. Jeśli nie przeszkadza Ci oporowy ekran, to bierz GT540. GT540 to tak naprawdę Xperia X8 z gorszym ekranem i autofocusem.
Tylko że blade ma najlepszy procek i ram chyba z tych wszystkich. A Co z tego że 2.1 andek? X8 zaczynała z 1.6, teraz jest już 4.0 w zaawansowanej fazie portowania i coraz więcej rzeczy działa. A i co z tego że podkręcili do 1.3ghz jak i tak nie robi nic ciekawego bo nie ma sterowników do grafiki jak to w spicy było? po za tym. X8 czy Swifta nie trzeba kręcić tak mocno żeby zaczął chodzić, tam od początku jest zoptymalizowany system do działania z danym prockiem
nemo333, ciekaw czy porty 4.0 będą miały taką liczbę błędów jak org np. 2.1 czy 2.2. Szczerze w to w wątpie, bo jak u mnie 4.0 miałem to błędy wyskakiwały nawet przy wejściu do wybierania numeru... Poza tym, żeby robić coś więcej na xperii to trza odblokwać bootloadera, a w i spicy i Galaxy 3 i w każdym innym możesz robić wszystko bez tej pierdoły, a jak sam sie przekonałeś ta pierdułka spowodowała, że Twoja Xperia wylądowała w serwisie..
TOSHIBA Satellite A500 1-C0 Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, 4GB RAM DDR3, nVidia Geforce GT230m 1GB Windows 7 Home Premium 64bitSamsung Galaxy ACE & Nokia 5530XM
jeśli chodzi o telefon z Androidem... Do cholery to już naprawdę nie ma lepszych systemów niż to szpiegujace gowno co nie potrafi się zapytać czy może zrobić update tylko nabija rachunki?
Ja szukam tak do 350 zl. Wszyscy polecacie x8 ale ja nigdy sony ericssona jeszcze nie mialem i jakos nie mam zaufania Najlepiej jakby byl dobry do gier i byl w miare dobrze wykonany . A Galaxy Mini warto ?
Samsungi są dobre właśnie te szczególnie z androidem a w dodatku bez modyfikowania go masz standard "N" wi-fi więc pod tym względem jest lepszy po drugie jak masz 2.2 w samsungu to w odtwarzaczu jest wbudowany EQ .
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
dm1991 wrote:jeśli chodzi o telefon z Androidem... Do cholery to już naprawdę nie ma lepszych systemów niż to szpiegujace gowno co nie potrafi się zapytać czy może zrobić update tylko nabija rachunki?
Mnie dziwnym zbiegiem okoliczności zawsze bardzo grzecznie pyta o zainstalowanie każdej aktualizacji.
Copy.com, czyli (nie tylko) mój reflink daje Ci dodatkowe 5 GB przestrzeni na dane w chmurze. 10 GB na start to chyba dobra oferta. https://copy.com?r=TnISVv
dm1991 wrote:jeśli chodzi o telefon z Androidem... Do cholery to już naprawdę nie ma lepszych systemów niż to szpiegujace gowno co nie potrafi się zapytać czy może zrobić update tylko nabija rachunki?
Mnie dziwnym zbiegiem okoliczności zawsze bardzo grzecznie pyta o zainstalowanie każdej aktualizacji.
@dm1991 Zawsze najnowszą. Po danych w profilu możesz wywnioskować lub sprawdzić w user agencie, tylko jakie to ma znaczenie. :) Jeśli ktoś nie potrafi dostosować ustawień wg swoich potrzeb to będzie narzekał na każdy mobilny system. No może oprócz Symbiana.
Last edited by jonny on 21 Jan 2012, o 19:25, edited 1 time in total.
Copy.com, czyli (nie tylko) mój reflink daje Ci dodatkowe 5 GB przestrzeni na dane w chmurze. 10 GB na start to chyba dobra oferta. https://copy.com?r=TnISVv