born2die wrote:Szczerze w to w wątpie, bo jak u mnie 4.0 miałem to błędy wyskakiwały nawet przy wejściu do wybierania numeru...
Bo to są pierwsze bety a oficjalne fony z ICS są 2 albo 3

born2die wrote: Poza tym, żeby robić coś więcej na xperii to trza odblokwać bootloadera, a w i spicy i Galaxy 3 i w każdym innym możesz robić wszystko bez tej pierdoły, a jak sam sie przekonałeś ta pierdułka spowodowała, że Twoja Xperia wylądowała w serwisie..
nie, to są akurat skutki mojego lenistwa bo poleciałem polskim poradnikiem a nie tym z XDA a na XDA był zaaktualizowany o pare punktów... odkąd napisałem nowy uwzględniając wszystkie uwagi i doświadczenie poprzednich łamaczy i do tego poradnik z XDA to nie było ani jednego przypadku uwalenia fona.
dm1991 wrote:Do cholery to już naprawdę nie ma lepszych systemów niż to szpiegujace gowno co nie potrafi się zapytać czy może zrobić update tylko nabija rachunki?
a jaką masz pewność co wysyła symbian jak jest podpięty pod neta?
a wszystko można wyłączyć, aktualizacje się nie włączają domyślnie same kiedy im się podoba, nawet w X10MP miałem komunikat żeby pobierać aktualizacje mając dostęp do nielimitowanego neta bo może pociągnąć dużo kasy. I sam chciałem aktualizacje i sam sprawdzałem a nie on powiedział że są bo sobie sprawdził. Tak samo z aktualizacjami aplikacji, są tylko sprawdzane przy wejściu do marketu.
I jakoś jeszcze ani grosza nie zeżarła X10MP niepytana, wyłączony jest transfer danych, chodzi tylko na WiFi i nie znika kasa sama z siebie, wystarczy tylko umieć obsłużyć telefon. A raczej jak ktoś się decyduje na telefon z androidem to ma drobne pojęcie o tym systemie. Zwłaszcza że nie dostaje się fona z Andrzejem w najniższym abo za 1zł