Tak wiem to.
A kupic mozesz jeszcze desire
Ryan wrote:A myślałeś może o Samsungu Galaxy Ace?
nemo333 wrote:800 stów
Przy czym warto dodać, że Rockbox ma pełno błędów, dzięki którym nie da się używać odtwarzacz, chyba że naprawili.IuDeX wrote:Przy Rockbox PowerAmp to niewinny programik, który ma 2 funkcje.
Wziąć.ramzes234 wrote:wziasc
Dobra do modyfikacji, ale podobno awaryjna. A co do Ace, to już wolę dołożyć trochę grosza i kupić SGS, bo obecne ceny Ace za taki telefon, są troszkę za duże i o wiele taniej można kupić ZTE Blade, który gdzieś tam się różni od SGA, np. Blade ma większą rozdzielczość - 400x800.Przemek.B wrote: ujżałem Samsunga I5700 'spica'' za 330 zł
Nie chcę.Przemek.B wrote:niechce
Nokii.Przemek.B wrote:noki
Nie chciało.ramzes234 wrote:niechcialo
Ja mam piątki z dyktand.davvid wrote:Żeby jeszcze Wam tak dobrze w szkole szło
Nexus S już dostał, są wycieki oficjalnych romów na flagowe modele producentów, aczkolwiek nie ma pewności, że wszystko w 100% będzie działać. Póki co SE zapowiedział, że ICS na 100% dostaną wszystkie Xperie wydanie w 2011. Od Samsunga to SGS II, Galaxy Note i to by było na tyle. Od HTC to na pewno wszystkie wydania Sensation i wszystkie nowsze modele z 2011, które mają dwurdzeniowy procesor i Sense 3.5. Natomiast Motorola wyda ICS dla wszystkich telefonów z serii RAZR.davvid wrote:Napiszcie lepiej jakie słuchawki obecne na rynku mają dostać andrzeja 4
Dla ścisłości to jest X10i, drobny szczegół, żeby nie pomylić z tymi mniejszymi modelami.boczkens wrote:X10
X8 podobno też dla kobiet. Co do X10mp to da się używać, mam duże palce i na qwerty całkiem sprawnie idzie mi pisanie, a ekran bez problemu da się kciukiem obsługiwać.nemo333 wrote: X8
hoppek wrote:Nexus S już dostał, są wycieki oficjalnych romów na flagowe modele producentów, aczkolwiek nie ma pewności, że wszystko w 100% będzie działać. Póki co SE zapowiedział, że ICS na 100% dostaną wszystkie Xperie wydanie w 2011. Od Samsunga to SGS II, Galaxy Note i to by było na tyle. Od HTC to na pewno wszystkie wydania Sensation i wszystkie nowsze modele z 2011, które mają dwurdzeniowy procesor i Sense 3.5. Natomiast Motorola wyda ICS dla wszystkich telefonów z serii RAZR.
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests