by bombel201 » 21 Jun 2010, o 20:08
Mam taki jeden dosc irytujacy problem z tym MobiMB, otoz chcialem ustawic logo operatora na swojej 6500s tylko w tym problem, ze nie moge tego zrobic i szczerze mowiac nie mam zielonego pojecia dlaczego.
Zainstalowalem wedlug instrukcji z pierwszego posta i zainstalowalem ten plik w rejestrze, ale gdy wybiore obrazek i klikam use it i wybieram logo operator to nic sie nie dzieje.Nie zmienia sie.Gdy wchodze w ustawienia wyswietlacza to pisze, ze brak logo w pamieci telefonu, czyli tak jak wczesniej byloJest to samo przy podlaczonym telefonie jak i przy rozlaczonym (gdy chce wlaczyc logo w telefonie).Wylaczenie i wlaczenie na nowo nic nie dalo.
Logo bylo w formacie JPEG i png, ale zadnego mi nie ustawilo.
Sprawdzalem jeszcze inny patent i gdy zaznaczylem jedna tapete i gdy kliknolem ppm i zaznaczylem use it i wybralem wallper to nie zmienilo mi tapety.Tak jakby cos bylo nie tak w komunikacji.Lacze sie przez kabel usb.Chociaz z drugiej strony mozna wykluczyc brak komunikacji poniewaz wszystkie pliki pobiera mi z telefonu i wysylanie tez jest bezproblemowe...
Jak wgrac te felerne logo bo mi juz rece opadaja?