Witam. Mam niestety problem z moja nokia. Historia zaczela sie od tego ze w jakis sposob zawiesily sie w rejestrze polaczenia wychodzace i dzieki temu po nacisnieciu zielonej sluchawki zawsze wyskakiwaly mi te same nr. Bylo ich kilka i w zaden sposob nie mozna bylo ich usunac. Telefon w ogole nie pokazywal polaczen ktore wykonywalem tylko wczesniejsze "zawieszone". Probowalem usuwac je recznie, przywrocilem ustawienia fabryczne, wyciagalem baterie itd. Nic niestety nie pomagalo. Postanowilem sciagnac Nokia Software Updater i wgralem najnowsza wersje softu. Kiedy wlaczylem telefon zobaczylem ze problem znikl lecz pojawił sie nastepny. Telefon ma teraz jezyk angielksi, w ogole nie ma mozliwosci wyboru jezyka polskiego. Czytalem na foraach opis jak wgrać jezyk polski lecz nie mam pewnosci czy jest on nadal aktualny poniewaz tam gdzie trafilem post zostal napisany w 2008 roku a poza tym ja przeciez mam teraz najnowsza wersje softu do tego telefonu z roku 2012. Prosze o pomoc.
Nokia x3-02 White
RM-639
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 listopada 2012, o 12:26 ]
Wszystko jest aktualne: http://tnij.org/jezykpolskinokia
[ Dodano: 10 lis 2012, o 18:45 ]
Aby zmienić product code dochodzę do punktu : 4. W polu Actions kliknij na przycisk Scan. Telefon zostanie przeskanowany i wyświetli się o nim krótka informacja. - niestety dostaje odpowiedz "Scan for product... Error" ;/