![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 3 of 9 [ 131 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wady, zalety, miłość do telefonu. |
---|
![]() |
26 Feb 2011, o 20:32 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia 3110c
Zalety -duże klawisze -dużo funkcji -podatny na modyfikacje ppm -elegancki -długo trzymająca bateria (BL-5C) -bardzo głośny Wady -brak wejwscia 3,5mm -mały wyświetlacz i mało kolorów -brak GPS ![]() -brak czujnika klawiatury |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Feb 2011, o 21:52 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Feb 2011, o 01:01 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do komunikatu przy javie, to wyświetla on się tylko, gdy już jakaś aplikacja jest zminimalizowana- zapewne masz niepousuwane systemowe aplikacje.
|
![]() |
![]() |
5 Mar 2011, o 12:56 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia N73
Zalety: -ekstra aparat -głośne głośniki -duży wyświetlacz Wady -mało ramu -słaba bateria |
![]() |
![]() |
4 Apr 2011, o 00:23 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia 2710 Navigator - RM586
Zalety : -Nawigacja i moduł GPS -Nokia OS S40 v6 -Radio działa super żadnych szumów -Dobre słuchawki w zestawie -Dobry aparat -Na słuchawkach może być głośniejsza od C3 na głośniku -Dobre wykończenie i budowa -Design Wady : -Mało tuningu,patchy -Soft okropnie muli -Brak Orange ATG |
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 15:15 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6300
Zalety: -metalowa obudowa, -możliwośc modyfikacji, -dobry aparat, -wygodna klawiatura, -duży wyświetlacz, BRAK JAKICH KOLWIEK WAD!!!! SE W660i Zalety -wygodna klawiatura, -walkman 2.0 -dość duzy ekran -możliwość tuningu Wady -ścierajaca sie obudowa -cichy głosnik -psujacy sie fast port -czesto zacinajacy przy nawet poł pełnej karcie pamieci 2GB |
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 15:52 |
filipkwro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia E52
Zalety + Brak ekranu dotykowego (pomaga przy grach) + Wi-Fi + Ekran 240x320 + S60v3 + Funkcja "blokada telefonu" + Możliwość wymiany/wyjęcia karty pamięci bez wyłączania telefonu + Tryb oszczędzania energii + Nokia ![]() + Bateria długo 3ma Wady - Brak możliwości hacku HelloOXem - Brak możliwości wysyłania gier przez BT bez dodatkowych aplikacji - Czasami się zatnie |
Last edited by filipkwro on 9 Apr 2011, o 15:53, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Apr 2011, o 19:20 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia 6730c
![]() Zalety : -GPS - S60v3 - Ładny wygląd - Dobry Aparat - Dobrze wykonana tylna część telefonu ( łatwo się nie ściera i rysuje ) - Głośny głośnik po wgraniu kodeków od 5800 XM - Dużo ramu - Bateria w porównaniu do mojego poprzedniego S60 zdecydowanie dłużej trzyma - Możliwość Hacku poprzez Helloox 2.03 Wady : - Łatwo ścierający się chrom na klawiaturze. - Nie idzie hackować nowego softu 031.002 jedynie poprzez flash - Czasem sie zatnie ![]() |
![]() |
![]() |
10 Apr 2011, o 12:18 |
Moze nie nokia ale tez moze komuś sie przyda:)
Sony Ericsson K550 Zalety: -dość duży wyświetlacz, -aparat z AF i lampa błyskową, -możliwośc tuningu zmieniając soft na w610 dzieki ktoremu zyskujemy walkmana, -dobra bateria (mojemu wytrzymuje juz teraz do 3 dni ale trzymała czasem do 1,5 tygodnia, -niska cena za uzywany telefon, -dobry głosnik, Wady: -dość cienkie klawisze klawiatury, 6303 Zalety: -duży i wyrazisty ekran, -aparat 3,2mpx z lampa, -wygodna klawiatura, -łatwy w obsłudze, -dobra bateria, BRAK WAD!!! |
![]() |
![]() |
27 Jul 2011, o 17:10 |
jurek91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E51
zalety: -szybki procesor i soft -doskonaly wygląd -mocne wi-fi -wygodne klawisze -ekran mi wystarcza ![]() wady -te tandetne gumki (klawisze boczne) -bateria moglą by byc troszke lepsza ale nie jest zle, 2 dni trzyma na zabawie ![]() -aparat (chodź mam od tego cyfrówke ![]() Sentyment? e65, może i troszke dosyc wolny ale wytrzymal wszystko do czasu az sie cały rozsypał oraz k800i nadal go mam i używam, lepszego telefonu od niego nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
28 Jul 2011, o 10:56 |
rycho2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mikas1996 wrote: 6300 Zalety: -metalowa obudowa, -możliwośc modyfikacji, -dobry aparat, -wygodna klawiatura, -duży wyświetlacz, BRAK JAKICH KOLWIEK WAD!!! Tu się będę kłócić wadą jest bateria, jak mało co robię wytrzymuje 3 dni. Plusem jest natomiast jak dla mnie głośnik. |
![]() |
![]() |
5 Aug 2011, o 17:01 |
t0 kłóć się ile chcesz ta nokia nie ma żadnych wad!!!!!!!!! a bateria mi trzyma 6 dni a jak ciągle słuchasz muzyki,używasz aplikacji typu gg to się nie dziw ze tylko 3 dni trzyma bateria
![]() [ Komentarz dodany przez: adrian219: 7 sierpnia 2011, o 22:27 ] Możecie mieć inne zdanie, ale nie trzeba tak na siebie najeżdżać, są gusta i guściki. Niektóremu nie będzie odpowiadało to, drugiemu tamto. Więc zakończcie tą zbędną dyskusje. ![]() |
![]() |
![]() |
5 Jan 2012, o 23:57 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia E51
Zalety -dobra jakosc wykonania (metalowy panel) -WIFI -elegancki i bardzo ladny wyglad -wytrzymalosc -najwygodniejsza klawiatura jaka mialem w telefonie -cena -wyrazny wyswietlacz -procesor -szybkosc dzialania -symbian -wymiary i waga klawisze dostepu tj klawisz kontaktow sms i kalendarz oraz ich podwojne funkcje Wady -oczywiscie te gumowe przyciski porazka -mini usb malo kto teraz ma -aparat ale nie zalezy mi na tym -brak leda -wolny transfer przez usb -bateria mogla by byc wieksza |
![]() |
![]() |
10 Jan 2012, o 17:34 |
Nokia 5800
Zalety: - szybki procesor i soft - możliwość rozszerzenia pamięci do 32GB(mi 8 GB spokojnie starczy) - łatwość obsługi - żywe kolory ekranu - dobry aparat fotograficzny - jack 3.5mm - GPS Wady: - słaba jakość wykonania tylnej klapki telefonu |
![]() |
![]() |
10 Jan 2012, o 17:41 |
Forest_Gump ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HTC Desire HD
wyświetlacz jakość muzyki na słuchawkach 8mpx miejsce na kartę sim i pamięci wykonanie SE X8 wielkość wyświetlacz to że jest na androidzie a reszta oprócz wykonania jak u HTC |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 Next Page 3 of 9 [ 131 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)