rademenes06 wrote:a co jest teraz legalne!
jakby ceny były mniejsze to napewno zwiększyło się chęć kupna, a pozatym niepełnoletni nie mają zarobków a lepiej składać na telefon, wieże, czy inne rzeczy niż kupować orginalne płyty z np: filmami niż ściągnąć z neta za darmo
_NeedSpeed_ wrote:Taa jak cię stać to sobie możesz pozwolić na oryginały, a jak ktoś na chleb i smalec nie ma to musi sobie jakoś radzić, co?
_NeedSpeed_ wrote: Piractwo, jakby chcieli to by mogli za to ścigać i ładować do więzienia, ale wtedy by im zabrakło miejsca na takich "przestępców".
_NeedSpeed_ wrote:Dla mnie piractwo nie istnieje
ryba wrote:W tej chwili w Polsce nie ma zbyt duzych mozliwosci scigania piractwa.
Gązo5 wrote:wystarczy że by ktoś to przeczytał co tu piszemy i z tego co się przyznał ściągną IP i sprawdzili by w bazie naszego dostawcy internetowego na jakie strony wchodziliśny i by go miał. Tylko na szczęście prawo nie pozwala policji bez nakazu sprawdzać naszych danych i dokonać rewizji
adam wrote:Wielu może zdziwić ale mam dużo legalnych rzeczy na kompie. Nie cały czas byłem święty. Od około roku jestem w pełni legalny. Rok temu spaliłem wszystkie nielegalne płyty.
Teraz korzystam głównie z plików na licencji Freeware/Shareware lub DEMO
Oczywiście mam legalnego XP
ryba wrote:a od jakiegos czasu uzywam system Mac OS, na ktory wiekszosc programow i narzedzi jest za darmo a z grami nie mam problemow bo mam PS3, na ktore nie ma piratow.
maciek164 wrote:gta 4 od kollegi
ryba wrote:I uwaga ! Piractwo ISTNIEJE ! I jest to najzwyczajeszy w swiecie problem spoleczny. Taki sam jak prostytuacja czy bezrobocie. I niestety my Polacy jeszcze nie dojrzalismy chyba do tego zeby z tym walczyc.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests