![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 32 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
WH-701 - oryginały? |
---|
![]() |
9 Nov 2012, o 16:26 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uhh dopiero wstałem i ktoś wcześniej pisał, że kupił w blistrze i mi się pokręciło.
Ale to, że ludzi robią na tych akcesoriach, to niestety prawda i z drugiej strony weź teraz pomyśl - skoro ten za oryginały OEM chciał 35zł, to jak kupisz oryginalne, w blistrze za niecałe 20zł? Ale dobra, z mojej strony EOT, bo ja jestem uczulony na podróbki i dlatego nie mam zaufania do takich sprzedawców z allegro. |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 14:52 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam je już. Na pierwszy rzut oka są takie same. Jest inny kod QR - idzie zrozumieć, grają trochę inaczej, ale jestem zdania, że wynika to z niewygrzania i się wygrzewają teraz. Ale pilot chodzi wgl. inaczej, jakby był gorszej jakości. Zobaczymy jak się wygrzeją
[ Dodano: 14 lis 2012, o 12:03 ] A i mają niebieską "metkę" z napisem Nokia. Moje oryginały tego nie mają [ Dodano: 14 lis 2012, o 13:52 ] Z całą pewnością stwierdzam, ze to świetnej jakości podróbki ![]() |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 16:38 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan a jaką masz datę produkcji na pudełku? Bo u mnie jest styczeń 2011. I adres internetowy: http://www.nokia-asia.com/accessories i importer Nokia India Private Ltd. Wygląda mi że były przeznaczone dla Indii. Więc może inny jest qr na słuchawkach dla indii? Tą niebieską metke też mam. Może ta metka wynika z roku produkcji?
[ Dodano: 14 lis 2012, o 15:38 ] a czy podróby miały by też nieplączący się kabel? |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 19:47 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan, masz taki pilot w tych podróbkach?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 19:54 |
emberdo na moich nie ma tych chińskich znaczków.
![]() |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 19:59 |
wook, pilot jak w oryginałach. Ja mam trzy pary WH-701, pierwsze, kupione na Allegro, z pilotem z poprzedniego postu zepsuła mi siostra (urwała jedną słuchawkę), więc kupiłam drugie, także na Allegro, jedna słuchawka nie działała od nowości, ale nie odesłałam, bo fajne etui dali
![]() ![]() |
Last edited by emberdo on 14 Nov 2012, o 20:02, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 20:09 |
emberdo, jak będę w domu, to zrobię
![]() [ Dodano: 14 lis 2012, o 19:09 ] Na moich oryginalnych też jest "made in china" |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 20:11 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja to jestem zdania że to po prostu bardzo dobre podróbki albo oryginały z innej fabryki albo odrzut niespełniający nokiowych norm jakości ukradziony z fabryki i sprzedany tutaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 20:17 |
emberdo na pilocie nie ma adresu www ten www jest na pudełku.
![]() [ Dodano: 14 lis 2012, o 19:17 ] teraz mam E5 z MF (Manual Focus) |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 20:23 |
E, nie, to na bank podróby, Nokia nie dałaby samego modelu i jeszcze taką czcionką.
|
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 20:33 |
nemo333, HitFan dał mi zdjęcie WH-701 dołączonych do N8 i pilot jest taki sam jak na moich trzecich i wooka.
![]() |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 20:48 |
najlepiej by było wybrać się do Nokia Care niech powiedzą czy to orginały. HitFan masz może podrodze do Nokia Care? Aby rozwiać wątpliwości? Bo ja do najbliższego mam 120 km
![]() |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 20:49 |
emberdo, ja bym prędzej powiedział że Twoje są oryginałami a te wooka to podróby
![]() |
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 20:53 |
nemo333, też mi się tak wydaje, ale ten napis "Nokia" na moich jest troszkę innym fontem...
|
![]() |
![]() |
14 Nov 2012, o 22:12 |
Sprawdzę jeszcze na drugiej parze, które mi się wcześniej zdupcyły (też z N8 raz na gwarancji wymiane)
[ Dodano: 14 lis 2012, o 21:12 ] ![]() Z innego kompletu oryginałów. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 32 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)