![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 4 of 6 [ 80 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Wiki? Próbujemy ponownie? Wydanie drugie poprawione. |
---|
![]() |
24 Apr 2010, o 08:57 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pierwsze hasło i już znalazłem nieścisłości. Jest tam jakaś możliwość zgłaszania propozycji poprawienia hasła?
|
Last post |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 00:38 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JimmyBlack, na dniach dokończę instalować modyfikacje i otworzę serwis, razem z blogiem. Wtedy każdy zarejestrowany user będzie mógł samodzielnie edytować bądź tworzyć strony.
![]() [ Dodano: 27 kwi 2010, o 00:38 ] Wiki w wersji beta właśnie ruszyła! ![]() |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 04:20 |
j/w
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 14:46 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pytanie: jak przenieść artykuł do działu "pojęcia"? Bo dodałem kilka ale są w "Nieskategoryzowane strony"...
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 15:27 |
Trzeba dodawać na końcu artykułu, np.: [[Kategoria:Definicje]].
Proszę też podawać przykładowy podział nowych kategorii, bo zapewne się przydadzą. Dodatkowo osoby zainteresowane uprawnieniami oznaczania stron jako przejrzane (system jak na Wikipedii, zmniejszający wandalizmy), to proszę napisać, a je przyznam. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 18:07 |
pawelooss wrote: Dodatkowo osoby zainteresowane uprawnieniami oznaczania stron jako przejrzane (system jak na Wikipedii, zmniejszający wandalizmy), to proszę napisać, a je przyznam. Ja się zgłaszam. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 27 kwietnia 2010, o 18:02 ] Od razu Cię dodałem, jeszcze przed zgłoszeniem. ![]() ![]() Co do poddziałów to może "artukuły" lub "tutoriale". [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 27 kwietnia 2010, o 18:02 ] Trzeba się porządnie zastanowić, jakie hasła się tam znajdą i stworzyć jakiś 5-6 głównych kategorii. [ Dodano: 27 kwi 2010, o 17:07 ] No mam jeszcze taką koncepcję żeby osobno dać sprawy związane z oprogramowaniem, a osobno HW. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 18:22 |
Ja bym chętnie skorzystał z opcji 'zasugeruj poprawkę/błędy'. Ewentualnie powiedzcie mi, jak to zrobić. Nie chodzi mi o przeredagowanie istniejących haseł, bo takie wypowiedzi mi nie wychodzą.
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 18:49 |
JimmyBlack wrote: Nie chodzi mi o przeredagowanie istniejących haseł, bo takie wypowiedzi mi nie wychodzą. No to np. dodawaj na samym dole coś takiego: //treść i zamiast "treść" wstawiaj co się nie zgadza lub jakie są błędy, a postaram się je poprawiać. Aha, jak tworzyć nowe hasła? Bo do tej pory dopisywałem w już istniejących: [[nowa definicja]]. Da się jakoś szybciej? |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 18:52 |
JimmyBlack, dla każdego hasła jest przeznaczone miejsce na dyskusję, gdzie możesz przekazać swoje sugestie. Wystarczy, że wejdziesz na dany artykuł, z topu strony wybierzesz kartę Dyskusja i stworzysz nową stroną, bądź dopiszesz się do istniejącej.
![]() [ Dodano: 27 kwi 2010, o 18:52 ] kosmita1993 wrote: Aha, jak tworzyć nowe hasła? Bo do tej pory dopisywałem w już istniejących: [[nowa definicja]]. Da się jakoś szybciej? Wpisujesz dane hasło do Szukajki. Gdy nie znajdzie go w bazie, wyświetli link prowadzący do założenia takiej strony. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 19:20 |
brak uprawnień do utworzenia strony dyskusji
|
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 20:00 |
Przez chwilę bałem się, że się coś sknociło, ale nie.
![]() JimmyBlack, musisz po prostu zalogować się na Wiki, używając nicku i hasła z forum. Niezalogowani nie mają możliwości jakichkolwiek edycji. |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 20:07 |
A ja mam jeszcze jedno pytanie
![]() Oficjalnie można wstawiać linki do aplikacji (np. helloOX albo ROMPatcher lub MapDrives)? Albo do tematów na forum? Czy zostawić tylko czysty opis działania takiej aplikacji? Przykładowo: http://wiki.nokiahacking.pl/MapDrives |
![]() |
![]() |
27 Apr 2010, o 20:10 |
Linków bezpośrednich nie wstawiaj, co najwyżej możesz na końcu artykułu w nagłówku == Strony zewnętrzene == zalinkować do tematu na forum.
Po szczegóły typu jak formatować tekst w MediaWiki, odsyłam do pomocy Wikipedii. http://wiki.nokiahacking.pl/Pomoc:Spis_tre%C5%9Bci |
![]() |
![]() |
28 Apr 2010, o 04:18 |
Błąd zalogowania
Brak użytkownika o nazwie „JimmyBlack”. W nazwie użytkownika ma znaczenie wielkość znaków. Sprawdź pisownię lub utwórz nowe konto. czy to znaczy, że nie jestem prawdziwy? ![]() |
![]() |
![]() |
28 Apr 2010, o 05:58 |
Kurczę, no nie wiem. Ja loguję się normalnie z małej litery, podczas gdy na wiki wyświetla się konto z dużej i działa. Może "jimmyblack" podejdzie.
A może masz... zbyt trudne hasło? Brzmi śmiesznie, ale przez miesiąc nie mogłem się zalogować na socjum po fuzji właśnie przez trudny znak specjalny. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next Page 4 of 6 [ 80 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)