![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 2 of 7 [ 100 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Windows 8 build 8102 (Developer Preview) |
---|
![]() |
14 Sep 2011, o 17:34 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20min pobierałem. Wieczorem postawię, bo na maszynce nie chce działać.
|
Last post |
![]() |
![]() |
15 Sep 2011, o 18:34 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Wodnik Orientujesz się może czy jeżeli zainstaluje 8 obok Viśty, to Viśta nadal będzie widoczna przez bootloader'a? Będzie możliwośc wyboru systemu, czy idę na głęboką wodę i sam sprawdzam? Musisz ustawić żeby Vista była domyślnym systemem np. za pomocą programu EasyBCD. Metro rozwala ![]() http://www.chip.pl/news/oprogramowanie/ ... dzie-metro |
Last edited by Wodnik Szuwarek on 16 Sep 2011, o 16:41, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
15 Sep 2011, o 19:56 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: Musisz ustawić żeby Vista była domyślnym systemem np. za pomocą programu EasyBCD. Dzięki bardzo. Teraz mogę instalować. ![]() |
![]() |
![]() |
15 Sep 2011, o 20:46 |
IuDeX wrote: na maszynce nie chce działać. Kombinowałem na VirtualBox z ustawieniami i nie działa. Może tak pójdzie http://www.dobreprogramy.pl/Instalacja- ... 11419.html |
![]() |
![]() |
15 Sep 2011, o 21:10 |
jeżeli instalujecie wersje 32bit, to jej się nie da postawić na wirtualnej. 64bity ładnie idzie.
![]() |
![]() |
![]() |
15 Sep 2011, o 21:24 |
A jakie masz ustawienia maszyny w virtualbox? Mi 32bit się zainstalowało, a 64bit nie.
|
![]() |
![]() |
15 Sep 2011, o 21:28 |
ja nic jeszcze nie instalowałem. Tę informacje znalazłem w Twoim wcześniejszym linku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 Sep 2011, o 17:29 |
![]() |
![]() |
16 Sep 2011, o 20:01 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odpaliłem na VirtualBoksie i na razie niespecjalnie mnie zachwyca... Ot takie menu Start rozpieprzone na cały ekran.
Gdyby to jeszcze wyglądało jakoś tak, to dałoby się znieść. ![]() Ale ta wielokolorowa mozaika z brakiem możliwości zmiany tapety jak w Windows 7 Starterze to jakaś porażka. ![]() ____ EDIT: http://www.centrumxp.pl/Windows8/ |
![]() |
![]() |
17 Sep 2011, o 00:02 |
No przecież metro jest na tablety. Masz tam kafelek pulpit i wszystko wygląda jak w Windows 7 lub w ogóle wyłączasz to je***e metro. No nie wiem po co to dali na pc, chyba żeby wszystko zademonstrować w tej wersji developerskiej.
[ Dodano: 17 wrz 2011, o 00:02 ] Teraz lepsze cudo. Mam domyślnie ustawione FF. Odbieram emaila przez Outlooka, klikam na link, a tu niespodzianka, bo otwiera się przez IE ![]() |
![]() |
![]() |
17 Sep 2011, o 12:11 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ile ramu minimalnie do instalacji? Przy Win7 było to 512mb, może tym razem pokusili się o 256mb?
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 17 września 2011, o 12:28 ] Bez przesady. ![]() |
![]() |
![]() |
17 Sep 2011, o 14:17 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A dodali do niego to słynne jądro MinWin co miało już być w 7? Czy jeszcze na kernelu lecą?
|
![]() |
![]() |
17 Sep 2011, o 14:29 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdzie tam, zostało sprawdzone jądro z Siódemki. Może jedynie aplikują jakieś elementy MinWin. Nie będą eksperymentować z niestabilnością.
|
![]() |
![]() |
17 Sep 2011, o 14:33 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Może jedynie aplikują jakieś elementy MinWin. Nie będą eksperymentować z niestabilnością. Niby już w 7 są jego elementy. A szkoda, bo projekt MinWin niby był bardzo dobry i składał się z kilku plików. |
![]() |
![]() |
18 Sep 2011, o 11:02 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next Page 2 of 7 [ 100 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)