![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 8 of 8 [ 117 posts ] Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Windows 8 build 9200 (RTM) |
---|
![]() |
29 Dec 2012, o 21:14 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sha to suma kontrolna jesli dobrze pamietam. jak ma max 5kb ten plik to ma bank suma.
|
Last post |
![]() |
![]() |
29 Dec 2012, o 21:34 |
dioxis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Dec 2012, o 22:06 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobra to którą wersję pobrać? Ten plik sha jest potrzebny, żeby nagrać obraz na pendrive'a?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 grudnia 2012, o 21:10 ] Nie, żeby sobie sprawdzić, czy ściągnięty plik jest identyczny, czy wystąpiły jednak jakieś błędy w pobieraniu. |
![]() |
![]() |
29 Dec 2012, o 22:11 |
![]() |
![]() |
29 Dec 2012, o 22:12 |
Romland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam zainstalowaną na laptopie wersję sklepową Win8 pożyczoną od kumpla. Aktywowałem dzięki serwerom KMS i jakość działa.
![]() |
![]() |
![]() |
29 Dec 2012, o 22:27 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nagrać to ja potrafię. Po prostu chciałem wiedzieć czy ten plik potrzebny. Ale tak wgl. to nikt mi nie odpowiedział, czym się różnią te 2 obrazy płyt:
pl_windows_8_pro_vl_x86_dvd_918157.iso pl_windows_8_x86_dvd_915497.iso Powie ktoś który lepiej pobrać? |
![]() |
![]() |
29 Dec 2012, o 22:28 |
Quote: Oryginalna wersja VL ( nie trzeba podawać klucza przy instalacji, ale nie można aktywowac bez oryginalnego klucza lub aktywatora). |
![]() |
![]() |
30 Dec 2012, o 01:02 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: Nagrać to ja potrafię. Po prostu chciałem wiedzieć czy ten plik potrzebny. Ale tak wgl. to nikt mi nie odpowiedział, czym się różnią te 2 obrazy płyt: pl_windows_8_pro_vl_x86_dvd_918157.iso pl_windows_8_x86_dvd_915497.iso Powie ktoś który lepiej pobrać? VL tak jak ten wyżej napisał, ale tutaj pierwszy jest Pro a drugi zwykły Core. [ Dodano: 30 gru 2012, o 00:02 ] HitFan wrote: Dobra to którą wersję pobrać? Ten plik sha jest potrzebny, żeby nagrać obraz na pendrive'a? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 grudnia 2012, o 21:10 ] Nie, żeby sobie sprawdzić, czy ściągnięty plik jest identyczny, czy wystąpiły jednak jakieś błędy w pobieraniu. Sprawdzasz sumę kontrolną obrazu ISO czy się zgadza z tą od MS. Jeśli się nie zgadza, to ktoś grzebał w obrazie i prawdopodobnie dodał jakiegoś trojana...itp. |
![]() |
![]() |
3 Jan 2013, o 19:18 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamierzam zainstalować Win8 obok Xpeka, tak żeby oba systemy były funkcjonalne. Ma ktoś może doświadczenie z takim duetem? Na co trzeba uważać, itp.?
|
![]() |
![]() |
3 Jan 2013, o 19:41 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma na co uważać, byle instalować na innej partycji ;p
W sumie ja instalowałem 8 obok XP i 7. Skutkiem był działający XP i 8, a 7 odpalał się tylko jako przywracanie systemu.. |
![]() |
![]() |
3 Jan 2013, o 19:51 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na kolejność instalacji - najpierw XP a potem 8. Pozatym nie ma żadnych problemów.
|
![]() |
![]() |
3 Jan 2013, o 20:29 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
delirein wrote: Zamierzam zainstalować Win8 obok Xpeka, tak żeby oba systemy były funkcjonalne. Ma ktoś może doświadczenie z takim duetem? Na co trzeba uważać, itp.? Ja mam nawet trio u siebie. XP, 7 i 8, wszystko działa poprawnie. ![]() Po prostu najnowszy system musi być zainstalowany jako ostatni. ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Page 8 of 8 [ 117 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)