![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 4 of 8 [ 117 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Windows 8 build 9200 (RTM) |
---|
![]() |
25 Oct 2012, o 15:09 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek, chodzi o link do exsite? Wszystkie dla x86 padły..
[ Dodano: 25 paź 2012, o 15:09 ] Najlepiej jakby ktoś dał torrenta do tej wersji 9200 ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 17:28 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zmieniłem link do wersji PL.
[ Dodano: 25 paź 2012, o 15:32 ] Link do aktywacji też zaktualizowałem. [ Dodano: 25 paź 2012, o 17:23 ] Zaczęło się http://www.microsoft.com/en-us/news/pre ... event.aspx [ Dodano: 25 paź 2012, o 17:28 ] Tu też http://www.spidersweb.pl/2012/10/premie ... eblog.html |
![]() |
![]() |
27 Oct 2012, o 00:51 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Słuchajcie mam pytanie. Chcę dograć sobie W8 na drugi dysk i zostawić 7 jako drugi system. Nie będzie problemów? Dodatkowo mam jeszcze zakitrany działający XP (pamiątka po początkach montowania filmów), czy on też zostanie?
|
![]() |
![]() |
27 Oct 2012, o 16:07 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W8 z W7 na pewno nie będą się gryzły. U mnie działały dobrze oba
![]() Możesz mieć tylko lekkie cyrki z partycjami w różnych windach. W sumie nie będzie to przeszkadzać. Tylko że na W7 będziesz miał dysk C, a W8 będzie wyświetlany dajmy na E. A jak włączysz W8 to będzie na C, a W7 na E. Po prostu każdy będzie sobie wyświetlał, że jest na C, a drugi na jakimś innym. Nic wielkiego. Tylko niektóre gry będą mogły się gubić |
![]() |
![]() |
27 Oct 2012, o 20:52 |
I jest tak jak mówisz. Oba dobrze działają a każdy literuje dyski według swojego uznania, ale mam je ponazywane, także nie sprawia to problemu. Tylko liczyłem, że przywrócą mi się ustawienia w Menu Start i aplikacje jakie pobrałem ze Sklepu.
|
![]() |
![]() |
27 Oct 2012, o 21:25 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: W8 z W7 na pewno nie będą się gryzły. U mnie działały dobrze oba ![]() Możesz mieć tylko lekkie cyrki z partycjami w różnych windach. W sumie nie będzie to przeszkadzać. Tylko że na W7 będziesz miał dysk C, a W8 będzie wyświetlany dajmy na E. A jak włączysz W8 to będzie na C, a W7 na E. Po prostu każdy będzie sobie wyświetlał, że jest na C, a drugi na jakimś innym. Nic wielkiego. Tylko niektóre gry będą mogły się gubić Stawiałem wiele Windowsów, i nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Dla przykładu, dysk C dla XP to C, dla win7 to też C. Windows 7 stoi na E. Dla 7 E to E, dla XP E to E. Litery są jakby identyfikatorami. |
![]() |
![]() |
27 Oct 2012, o 22:17 |
W pierwszym poście dodałem działający aktywator.
|
![]() |
![]() |
27 Oct 2012, o 22:38 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
matishl, ale 8 sobie przypisuje wg własnego widzimisie dyski i zawsze dysk instalacyjny jest dla niego C, nie ważne że w innym systemie jest to E. IMO bardzo dobre rozwiązanie bo np Phoenix nie chciał działać z systemem instalowanym na E...
|
![]() |
![]() |
28 Oct 2012, o 11:28 |
![]() |
![]() |
28 Oct 2012, o 13:04 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znając życie lepiej pewnie poczekać na SP1.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 Oct 2012, o 13:12 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 Oct 2012, o 13:22 |
Najważniejsze - aktualizacje! Bez nich zdążyłem oberwać 2 bsody, teraz po zainstalowaniu aktualizacji system jest grzeczny.
|
![]() |
![]() |
28 Oct 2012, o 13:32 |
Jakiś czas temu wyszła aktualizacja 170 MB.
[ Dodano: 28 paź 2012, o 12:32 ] http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/707 ... ows-8.aspx |
![]() |
![]() |
28 Oct 2012, o 13:37 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To nie aktualizacja, tylko naprawienie ewidentnych fuszerek.
Od teraz będą wydawać takie mini-service-packi bez nazywania ich po imieniu. |
![]() |
![]() |
28 Oct 2012, o 13:42 |
Aktualizacje naprawiają fuszerki.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next Page 4 of 8 [ 117 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)