Wodnik Szuwarek wrote:WP i iOS stawiam na równi
Według Ciebie. Rynek jednak twierdzi inaczej.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 6 lutego 2012, o 14:40 ]
Rynek się nie zna.
Wodnik Szuwarek wrote:WP i iOS stawiam na równi
pawelooss wrote:Chyba że pociągnie tylko nowych newbie czy starszych wiekowo użytkowników, mających problem z przerzuceniem pliku.
Wodnik Szuwarek wrote:zune
Wodnik Szuwarek wrote:systemów operacyjnych,
pawelooss wrote:Wodnik Szuwarek wrote:zune
Właśnie, doskonały przykład niewypału. To było tak mało znaczące urządzenie, że już o tym zapomniałem.
IuDeX wrote:Wodnik Szuwarek wrote:systemów operacyjnych,
Wszystkich. To przez to, że wszystkie komputery w marketach sprzedajemy z Windowsem na pokładzie, a ludzie na procesor mówią XP.
Tu chodzi o systemy mobilne. Jeśli nie będzie tak masowego wprowadzania modeli z wp7 jak komputerów z Windowsem, to sorry ale... du**.
Wodnik Szuwarek wrote:Jako pojedyncza jednostka jest niewypałem, ale jako część ekosystemu już nie
Wodnik Szuwarek wrote:Nadal nie rozumiesz polityki MS i nowych rozwiązań wprowadzanych w Windows 8. To już będzie zupełnie inny system.
pawelooss wrote:Wodnik Szuwarek wrote:Jako pojedyncza jednostka jest niewypałem, ale jako część ekosystemu już nie
Nie przestała być nie wypałem, skoro Microsoft ją wycofał ze sprzedaży.
IuDeX wrote:Wodnik Szuwarek wrote:Nadal nie rozumiesz polityki MS i nowych rozwiązań wprowadzanych w Windows 8. To już będzie zupełnie inny system.
Ale ja aktualnie leję na W8, bo rozmawiamy o WP7.
Równie dobrze mogę teraz powiedzieć, że o czym Ty mówisz, przecież jeszcze trochę Android 5.
Wodnik Szuwarek wrote:Nadal nie rozumiesz polityki MS i nowych rozwiązań wprowadzanych w Windows 8. To już będzie zupełnie inny system.
Wodnik Szuwarek wrote:To jest nie istotne czy kafelki się spodobają ludziom czy nie.
Wodnik Szuwarek wrote:Ludzie się przyzwyczajali do Windowsa od 30 lat i przy nim zostaną
Wodnik Szuwarek wrote:Zresztą na PC będzie można się przełączać między Metro i Aero.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests