![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 35 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<700] Wybór nowego smartfona w Lutym 2013. |
---|
![]() |
25 Dec 2012, o 21:38 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: lol Wytykaj jeśli Ci to w czymś pomoże, ale to zwykły skrót myślowy (czyt. błąd), którego nie zauważyłem. IuDeX wrote: co ma rozdzielczość do wielkości matrycy? Powtarzam Ci, że nic, jedynie mniejsza matryca jest traktowana u producentów po macoszemu i jej zwiększenie z 5 Mpix na 8 daje w smartfonach widoczne efekty. Jest to związane z tym, że są to zazwyczaj dwie różne półki cenowe. Rozumiem, że takie doinformowanie na forum może być trudne, ale bez przesady. |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Dec 2012, o 20:24 |
damijano1221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LG L9 mogę polecić - kolega ma i nie zacina mu w ogóle
![]() ![]() Samsung Galaxy XXX - Skłaniałbym się ku czemuś z rodziny galaxy bo solidne fony A o Xperiach spod szyldu SONY ciężko mi coś powiedzieć bo nie użytkowałem ![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 11:45 |
DAMI_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xperii S raczej nie wyłapiesz ładnej za 700zł , a arc s już nie jest wspierana . Proponuję kompromis - xperie P
![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 12:35 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szkoda jedynie że XP ma wbudowaną pamięć a nie ma wejścia na SD... Już bym wolał Arc S zamiast niej
![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 15:10 |
Ernest05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xperia p jest lepsza niż arc s
![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 16:28 |
kimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja polecam Arc S. Nówke kupi teraz za ok. 900zł lub nawet mniej, więc w lutym nie powinno być problemu kupić ją jeszcze taniej. Jedynie to może ma trochę za mało pamięci wbudowanej bo ok. 420MB ale i tak źle nie jest. Tak to telefon bardzo dobrze się spisuje.
|
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 16:36 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimi wrote: Jedynie to może ma trochę za mało pamięci wbudowanej bo ok. 420MB ale i tak źle nie jest. Jest źle. W samsungu mam 178MB, mam 5 appek, 4 z nich na karcie pamieci i wolnego miejsca mam około 40MB, bo Android nie przeniesie całej aplikacji na kartę jak to jest w Symbianie czy NokiaOS. |
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 16:45 |
kimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W sumie zależy na jaką aplikacje się trafi. Często zostaje w pam. telefonu ok. 1MB-2MB jak aplikacja ma ponad 10MB. Mam zainstalowanych z 40 aplikacji z czego 26 na karcie (większość to gry) i 80MB wolnej pamięci więc dlatego piszę, że nie jest tak źle bo jednak jest tego trochę. Chociaż trzeba przyznać, że te minimum 2GB pam. wew. by się przydało.
|
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 17:00 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeieć jest link2sd, s2e i inne tego typu skrypty, które przenoszą CAŁOŚĆ na sd-ext.
Chyba, że nie chcesz robić roota, to musisz się męczyć z aplikacjami typ FB- 20mb w wewnętrznej xd |
Last edited by Vipe on 27 Dec 2012, o 17:00, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 17:29 |
Vipe wrote: Przeieć jest link2sd, s2e i inne tego typu skrypty, które przenoszą CAŁOŚĆ na sd-ext. Miałem to. Działało, ale telefon zawieszał się przy przeglądaniu neta. A appki z karty odpalały się wieki. |
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 17:40 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: A appki z karty odpalały się wieki. lol. A ja mam to wbudowane w system. Android 4.0.4 |
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 18:12 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A tak na serio. To może Desire Z?
![]() Masz aparat 5mpx z mocną lampą, masz klawiaturę QWERTY, masz wyświetlacz SLCD 3.7", masz także 1.5GB na apki wbudowanej. |
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 19:13 |
Stary model. Chcę coś nowszego. xd
|
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 19:55 |
Ernest05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszędzie desire z, a to już stary telefon i w tej cenie są dużo szybsze i lepsze zabawki. Jak dobrze poszukasz to może kupisz lg 3d, wydajny i na nowych romach też szybki.
|
![]() |
![]() |
27 Dec 2012, o 22:43 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ernest05, o_O. Mówisz serio? W życiu bym nie pomyślał, że można to to polecić ;O
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 35 posts ] Previous topic | Next topic |
|