![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 35 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<700] Wybór nowego smartfona w Lutym 2013. |
---|
![]() |
25 Dec 2012, o 16:23 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć. Mam zamiar kupić sobie nowego smartfona. Ten czas nastąpi dopiero w lutym, więc ceny dość ładnie się zmienią do tego czasu. Lecz chcę wiedzieć, jaki model będzie odpowiedni.
Moje wymagania: - Android 4.x - duża ilość pamięci wewnętrznej (przynajmniej 2GB, abym nie miał problemu z aplikacjami, na Ace jest porażka, 3 appki na krzyż i już pamięć zawalona, bo cała appka się nie przeniesie na kartę) - przyzwoity czas działania na baterii (tak, żeby nie padł mi w 12 godzin w pracy przy sporadycznym przeglądaniu internetu i fb) - aparat chociaż te 5MP - w gry grał nie będę, może jedynie w jakieś nie wymagające typu angry birds. ![]() Czaję się na Xperię S, SGS3 Mini i w ostateczności SGS2, lecz jestem otwarty na inne telefony spełniające powyższe wymagania. |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 16:39 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy Spica?
Nie spełnia Twoich wymagań, ale jest ładna. |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 16:48 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BlackBerry Z10
![]() ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: Adam: 25 grudnia 2012, o 15:53 ] Nokia 1100 |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 16:53 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 17:16 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zazwyczaj te trzy piksele oznaczają trochę lepszą jakość zdjęć, nie tylko większą matrycę. No ale Ty przecież o tym wiesz.
![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 17:27 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jonny, to była taka intryga. Że niby mądry.
[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 25 grudnia 2012, o 20:03 ] Nie mam zbyt dobrego dnia, więc ogarnij się ![]() Może LG L9? Przekonałem się do tej marki. Kolega kupił L7 - cudo za rozsądne pieniądze. Ssij pałę. Również nie mam dlatego jeśli reflektujesz na czynność, która jakże ulży Twoim rozterkom to się nie krępuj. |
Last edited by boczkens on 25 Dec 2012, o 21:07, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 17:44 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
L9 naprawdę fajny. Gdyby nie tak, że nie jestem przekonany do LG, to byłoby gut. Wolałbym dopłacić do Xperii T, czy SGSa II.
Tutaj taka dość fajna recenzja: http://m.komputerswiat.pl/testy/sprzet/ ... -test.aspx |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 17:59 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6 postów, 2 adekwatne do tematu, 4 nie. Ja tu się pytam o telefon a nie o wydruki wielkoformatowe. Paweł, Adaś i Marek, dziękuję za taką pomoc.
Do LG jakoś nie mam przekonania. ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 18:25 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
też nie mam zaufania do LG
![]() może tak jak wspomniałeś wcześniej Sony Xperia S? Widziałem w realu za***iście wyglądał ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 18:41 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sony Xperia Arc S jest naprawę dobrym telefonem. Mimo, że nie trawię zbytnio telefonów z Androidem to muszę przyznać, że zrobił on na mnie wrażenie. Znajomy ma go w pracy i przede wszystkim rewelacyjny wyświetlacz - grafika i dotyk stoją na bardzo wysokim poziomie. Aparat cyka niezłe fotki, wejście HDMI (oj przydałoby się w E5
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 18:43 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sony Xperia S polecam
![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 19:14 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy Nexus (i9250) czysty android, aktualnie w wersji 4.2, aparat 5mpx, 16GB pamięci wbudowanej, ekran 4,65", aktualnie do kupienia za 1000 więc powinien do lutego trochę spaść.
|
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 20:49 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Ten czas nastąpi dopiero w lutym, więc ceny dość ładnie się zmienią do tego czasu. Obserwowałem rynek i uwierz, że się nie zmienią. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 20:58 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, popieram. Marcin bez urazy, ale nie sądzę aby ceny S'ki aż tak spadły do lutego. Za 7 stów nie złowisz... Chyba, że jakąś ro***erdoloną. Arc S wydaje się być dobrym kompromisem. Pytaj o co chcesz, mam na miejscu. Ojciec użytkuje ją już ponad 3 miesiące, jestem zaskoczony ale jest jak nówka, co jest wręcz niemożliwe (E52 zakatował w miesiąc). Aparat jak na taką matrycę to ssie strasznie, ale tragedii nie ma. A do tego jest ślicznaa <3
|
![]() |
![]() |
25 Dec 2012, o 21:21 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 35 posts ] Previous topic | Next topic |
|