Wymagania:
-brak ostrzeżeń
-minimum 3 miesieczny staż na forum
-minimum 100 postów
-każdy pisze zgłoszenie a tam podstawowe informacje, ewentualne doświadczenie na podobnym stanowisku, list motywacyjny
Jeżeli chcesz zostać moderatorem forum zacznij od zdania: Zgłaszam kandydaturę na stanowisko moderatora. Proszę Was bardzo abyście to zdanie napisali pogrubioną czcionką, ponieważ wygodniej będzie mi stworzyć listę do ankiety. Następnie opiszcie to co jest w 4 podpunkcie wymagań.
Ankieta nominacyjna trwa do 22 stycznia 2011 r.
Głosować mogą osoby z minimalnym miesięcznym stażem.
Pozdrawiam
Ziomal

SE Live With Walkman, K800, P910, K550, HTC Vox, Nokia 3310, 3510i, 6610, 6610i, 6230, 1208, C5, N73, 6630, Motorola C115, Siemens SX1

Staram się nie być obojętny na dany problem, staram się zaoferować jak umiem. Będę próbował być sprawiedliwym moderatorem. Dołożę starań, żeby na forum panował ład i skład, nie lubię chamstwa i kłamstwa. Nie jestem uzdolnionym polonistą, lecz staram się nie popełniać głupich błędów ortograficznych (ostatni zdarza mi się to bardzo rzadko, więc jestem zadowolony, że tutaj wyszedłem "na prosto"). Uczę się dobrze, w szkole nie mam problemów. Lubię żyć w przyjaźni z innymi użytkownikami, nie za bardzo trawię "wojny domowe". Myślę, że jeszcze więcej mogę zaoferować z mojej strony, mogę w ten sposób wzbogacać doświadczenia o nowe umiejętności. To tyle, wybierzcie rozsądnie. 

)
)

|||| Nokia Connecting People! Forever!
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้