Ankietę wyborczą utworzę jednak dopiero za 2 tygodnie, po zarejestrowaniu się wszystkich komitetów wyborczych: PKW.
________
UPDATE:
Do wyborów równo 1 miesiąc, więc 4-tygodniowa Forumowa Ankieta Wyborcza została właśnie dodana do tematu.

adrian219 wrote:Co będzie z Samoobroną? Startują?
pawelooss wrote: dopiero za 2 tygodnie, po zarejestrowaniu się wszystkich komitetów wyborczych
Będą następni...hubert123454 wrote:Nie głosujmy na nich w ogóle może sami się pozabijają ci politycy
Wykaz złożonych zawiadomień o utworzeniu komitetu wyborczego w związku z wyborami do Sejmu i Senatu RP wrote:
- Polska Partia Pracy - Sierpień 80
- Ruch Palikota
- Platforma Obywatelska Rzeczypospolitej Polskiej
- Prawica Rzeczypospolitej
- Sojusz Lewicy Demokratycznej
- Polska Jest Najważniejsza
- Prawo i Sprawiedliwość
- Polska Patriotyczna
- Polskie Stronnictwo Ludowe
- Liga Obrony Suwerenności
- Związek Słowiański
- Kongres Nowej Prawicy
- Nasz Dom Polska - Samoobrona Andrzeja Leppera
4 miliardy złotych zabrane przyszłym emerytom! 4 000 000 000 zł z Funduszu Rezerwy Demograficznej zostanie przesunięte do Funduszu Ubezpieczeń Społecznych (FUS). Rząd wydał dziś rozporządzenie w tej sprawie.
http://biznes.interia.pl/emerytury/news ... om,1681592
pawelooss wrote:Liga Polskich Rodzin
Mati91 wrote:PiS będzie budować pomniki ku pamięci ofiar katastrofy Smoleńskiej... i ogolnie ich polityka będzie opierała się tylko na tym wydarzeniu.
w poprzednych wyborach byłeś za nimiadrian219 wrote:I od razu podkreślam, nie jestem za tą partią, ale denerwuję mnie takie gadanie.
adam wrote:Ja jestem za PO, bo na PiS w życiu nie zagłosuje. Nie ma co się oszukiwać, tak naprawdę to tylko te 2 partie mają szanse na wygraną.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests