by dario_mce » 20 Jun 2010, o 21:59
Ja również nie wierzę w J. Kaczyńskiego moim zdaniem zaprezentował nam swoje umiejętności rządów jak był premierem i jak wiemy nic dobrego z tego nie wyszło obawiam się jednak gdyby J.Kaczyński wygrał został prezydentem to większość ustaw naprawdę dobrych zostałoby z wetowane, bynajmniej robił to L.Kaczyński. Jak za pewnie zauważyliście J.Kaczyński ma duże poparcie na wsi niestety w miastach bardzo słabe jak dla mnie to może sołtysem zostać. No i J.Kaczyńskiego popierają ludzie w wieku średnim. Jeżeli chodzi o mojego faworyta w tych wyborach, czyli B.Komorowskiego, który naprawdę wiele może wieść pożytecznego dla naszego państwa. B.Komorowski ma duże poparcie w miastach, ale bardzo małe na wsi. I skala wiekowa głosów na tego kandydata jest inna, ponieważ ma większości poparcie obywateli od 23-40 lat jak i od 40-59.
Podsumowując, jeżeli któryś z tych panów wygra to powiedzmy sobie szczerze będzie miał bardzo pod górkę nie będzie mu łatwo, bo skutki powodzi trzeba naprawić i na tym polu trzeba się wykazać.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 20 czerwca 2010, o 23:14 ]Jak można mylić takie 2 zupełnie różne od siebie słowa "bynajmniej" i "przynajmniej", to ja nie rozumiem.Poprawione
pomyłka w pisowni to chyba można zrozumieć.