Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 2 of 7 [ 92 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Print view
Write comments Post new topic

Wywoływanie duchów

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 19:25

Male - Friend  Posts/Topics842/216  Reputation point 856 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
ale ty żal jesteś przecież mówię że to nie żarty ale skoro tak mówisz .. nie komentuje

Last post
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 19:30

Male - Friend  Posts/Topics1419/120  Reputation point 1886 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
adrianus931, jeśli się tego nie potrafi to raczej są nikłe szanse że wywołasz coś. ja tam też tego sportu raczej nie lubie uprawiać bo wiadomo - może nie do końca wierzę w to ale przezorny zawsze ubezpieczony. A potem lataj po księdach <_<
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 19:34

Male - Friend  Posts/Topics473/17  Reputation point 1117 
Offline  Profile 
Windows XP Chrome
siwiakpl wrote:
ale ty żal jesteś przecież mówię że to nie żarty ale skoro tak mówisz .. nie komentuje

zależy kiedy żarty jedni mają "dar" do duchów inni do wampirów i innych takich paranormalnych. najlepiej samemu się w to nie bawić tylko z "fachowcami" typu egzorcyści. jedni w to wierzą inni nie jeszcze inni traktują to jak codzienność i w ogóle ich to nie razi bo z trudnymi przypadkami radzą sobie codzień. najlepiej jest jeśli ktoś ma obok siebie kogoś kto to widział słyszał i czuł.
wierzyć nie wierzyć oto jest pytanie. jeśli ktoś ma słabe nerwy to raczej to drugie bo potem już można sobie z tym nie poradzić.
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 19:41

Offline  Profile   
Windows XP Firefox
patryk-88, nieraz ksiądz może nie pomóc i trzeba tak jak to Tomi1134, powiedział egzorcysty
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 19:47

Offline  Profile   
Windows XP Firefox
Najlepiej jakby ktoś miał kumpla co to przeżył to była by przestroga dla wielu ale co zrobić. Mnie te zabawy nie kręcą - kiedyś coś tam się robiło ale brak wiedzy i ogólnie złe podejście do tego nic nie wykazały więc już do tego nie wracaliśmy, i dobrze :)
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 19:50

Offline  Profile 
Windows XP Chrome
Księża tu księża tam a tak naprawdę trzeba mieć szczęście żeby trafić na takiego co jest obeznany. Jak się trafi na jakiegoś zacofanego to może powiedzieć że jesteś belzebubem or wiedźmą (w przypadku dziewczyny)
a jeśli trafimy na jakiegoś mocniejszego duchowo "duszka" i nawet egzor nie pomoże to co?
jeszcze o takim przypadku nie słyszałem ale zawsze...
biorąc się za coś takiego trzeba wiedzieć że się uda, inaczej będzie tak jak z owczarkami niemieckimi(spokojny przejdzie, zdenerowany leży).
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 19:55

Offline  Profile   
Windows XP Firefox
Tomi1134,
Tomi1134 wrote:
a jeśli trafimy na jakiegoś mocniejszego duchowo "duszka" i nawet egzor nie pomoże to co?
jeszcze o takim przypadku nie słyszałem ale zawsze...
nie mów że nie słyszałeś.... a egzorcyzmy Anelise Michel ?? nic Ci to nie mówi w końcu jej egzorcysta nie pomógł gdyż te 7 duchów znaczy tam bym między innymi sam szatan, hitler,kain.. itp.. nie odeszło- nie mogło
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 20:00

Male - Junior Admin  Posts/Topics4621/121  Reputation point 6384 
Offline  Profile  WWW   
Windows 7 Firefox
siwiakpl wrote:
na zakończenie zanim odejdzie niech przesunie kielich na napis koniec.

I kielich sam z niczego sobie przesuwa się na ten napis? :O
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 20:03

Offline  Profile 
Windows XP Chrome
No cosik się jednak obiło o uszy ale takimi egzorcyzmami się nie interesuję bo wolę raczej coś a'la duchy które się ujawniły na zdjęciach i inne takie niewyjaśnione historie.
wnerwia mnie jedynie że wszyscy teraz wołają do Michaela J. takie egzorcyzmowe pokemony <_<

[ Dodano: 2009-09-27, 20:04 ]
ZiomalMarcin
jak wszystko pójdzie ok to powinien
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 20:14

Offline  Profile   
Windows XP Firefox
ZiomalMarcin, tak jak już Tomi1134, napisał... a sam seans to nie jest zabawa dla tego wkur** mnie jak ktoś przychodzi i prosi żeby się skontaktować z jakimś tam duchem po to tylko żeby mu powiedzieć coś co w praniu wychodzi na bzdure równie dobrze można modląc się mówić do nich one to słyszą..
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 20:18

Offline  Profile 
Windows XP Chrome
jeszcze jak ktoś prosi żeby połączyć się z Kimś jak J.P.II to już koniec. to tak jakby zamiast modlitwy chodzić do znawcy wywoływać Jezusa <_<
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 20:23

Offline  Profile   
Windows XP Firefox
no dokładnie to już by było przegięcie ja rozumie np ktoś ci umiera przychodzisz do mnie mówisz o co biega i wtedy możliwe że zechce pomóc ale żeby od razu J.P.II żal
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 22:00

Offline  Profile   
Windows XP Firefox
Nie powiem, temat b. ciekawy. Może ktoś inny się wypowie co tam u nich w okolicy slychać ? Jakie opowieści krążą ? Bo u mnie to jakoś tego nie ma, nikt tego nie opowiada a szkoda bo nie raz by człowiek posłuchał a jest tylko "dawaj na browar itd" ^_^
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 22:09

Male - Expert  Posts/Topics630/42  Reputation point 961 
Offline  Profile 
Windows XP Chrome
A jeśli jestem muzułmaninem i wywołam ducha, który się nie będzie chciał odczepić, to też mam iść do księdza i pomodlić się w intencji ludzi w czyśćcu?
Jak dla mnie są to bajki całkowite z tymi duchami, służące do straszenia małych dzieci.
Reply with quote 

Post Re: Wywoływanie duchów 27 Sep 2009, o 22:11

Offline  Profile   
Windows XP Firefox
JimmyBlack,
Mnie też tak się zdaje, ale wiesz nigdy nie widziałem - ludzie mówią i sa mieszane uczucia - już nie wiadomo co o tym myślęć, najlepiej iść na piwo i zapomnieć ;D
Ale nie powiem, opowieści są fajne - ciekawe.

Reply with quote 

Write comments  Post new topic
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Page 2 of 7 [ 92 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests