![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 2 of 7 [ 92 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wywoływanie duchów |
---|
![]() |
27 Sep 2009, o 19:25 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale ty żal jesteś przecież mówię że to nie żarty ale skoro tak mówisz .. nie komentuje
|
Last post |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 19:30 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianus931, jeśli się tego nie potrafi to raczej są nikłe szanse że wywołasz coś. ja tam też tego sportu raczej nie lubie uprawiać bo wiadomo - może nie do końca wierzę w to ale przezorny zawsze ubezpieczony. A potem lataj po księdach
![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 19:34 |
Tomi1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siwiakpl wrote: ale ty żal jesteś przecież mówię że to nie żarty ale skoro tak mówisz .. nie komentuje zależy kiedy żarty jedni mają "dar" do duchów inni do wampirów i innych takich paranormalnych. najlepiej samemu się w to nie bawić tylko z "fachowcami" typu egzorcyści. jedni w to wierzą inni nie jeszcze inni traktują to jak codzienność i w ogóle ich to nie razi bo z trudnymi przypadkami radzą sobie codzień. najlepiej jest jeśli ktoś ma obok siebie kogoś kto to widział słyszał i czuł. wierzyć nie wierzyć oto jest pytanie. jeśli ktoś ma słabe nerwy to raczej to drugie bo potem już można sobie z tym nie poradzić. |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 19:41 |
patryk-88, nieraz ksiądz może nie pomóc i trzeba tak jak to Tomi1134, powiedział egzorcysty
|
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 19:47 |
Najlepiej jakby ktoś miał kumpla co to przeżył to była by przestroga dla wielu ale co zrobić. Mnie te zabawy nie kręcą - kiedyś coś tam się robiło ale brak wiedzy i ogólnie złe podejście do tego nic nie wykazały więc już do tego nie wracaliśmy, i dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 19:50 |
Księża tu księża tam a tak naprawdę trzeba mieć szczęście żeby trafić na takiego co jest obeznany. Jak się trafi na jakiegoś zacofanego to może powiedzieć że jesteś belzebubem or wiedźmą (w przypadku dziewczyny)
a jeśli trafimy na jakiegoś mocniejszego duchowo "duszka" i nawet egzor nie pomoże to co? jeszcze o takim przypadku nie słyszałem ale zawsze... biorąc się za coś takiego trzeba wiedzieć że się uda, inaczej będzie tak jak z owczarkami niemieckimi(spokojny przejdzie, zdenerowany leży). |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 19:55 |
Tomi1134,
Tomi1134 wrote: a jeśli trafimy na jakiegoś mocniejszego duchowo "duszka" i nawet egzor nie pomoże to co? nie mów że nie słyszałeś.... a egzorcyzmy Anelise Michel ?? nic Ci to nie mówi w końcu jej egzorcysta nie pomógł gdyż te 7 duchów znaczy tam bym między innymi sam szatan, hitler,kain.. itp.. nie odeszło- nie mogłojeszcze o takim przypadku nie słyszałem ale zawsze... |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 20:00 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siwiakpl wrote: na zakończenie zanim odejdzie niech przesunie kielich na napis koniec. I kielich sam z niczego sobie przesuwa się na ten napis? ![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 20:03 |
No cosik się jednak obiło o uszy ale takimi egzorcyzmami się nie interesuję bo wolę raczej coś a'la duchy które się ujawniły na zdjęciach i inne takie niewyjaśnione historie.
wnerwia mnie jedynie że wszyscy teraz wołają do Michaela J. takie egzorcyzmowe pokemony ![]() [ Dodano: 2009-09-27, 20:04 ] ZiomalMarcin jak wszystko pójdzie ok to powinien |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 20:14 |
ZiomalMarcin, tak jak już Tomi1134, napisał... a sam seans to nie jest zabawa dla tego wkur** mnie jak ktoś przychodzi i prosi żeby się skontaktować z jakimś tam duchem po to tylko żeby mu powiedzieć coś co w praniu wychodzi na bzdure równie dobrze można modląc się mówić do nich one to słyszą..
|
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 20:18 |
jeszcze jak ktoś prosi żeby połączyć się z Kimś jak J.P.II to już koniec. to tak jakby zamiast modlitwy chodzić do znawcy wywoływać Jezusa
![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 20:23 |
no dokładnie to już by było przegięcie ja rozumie np ktoś ci umiera przychodzisz do mnie mówisz o co biega i wtedy możliwe że zechce pomóc ale żeby od razu J.P.II żal
|
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 22:00 |
Nie powiem, temat b. ciekawy. Może ktoś inny się wypowie co tam u nich w okolicy slychać ? Jakie opowieści krążą ? Bo u mnie to jakoś tego nie ma, nikt tego nie opowiada a szkoda bo nie raz by człowiek posłuchał a jest tylko "dawaj na browar itd"
![]() |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 22:09 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jeśli jestem muzułmaninem i wywołam ducha, który się nie będzie chciał odczepić, to też mam iść do księdza i pomodlić się w intencji ludzi w czyśćcu?
Jak dla mnie są to bajki całkowite z tymi duchami, służące do straszenia małych dzieci. |
![]() |
![]() |
27 Sep 2009, o 22:11 |
JimmyBlack,
Mnie też tak się zdaje, ale wiesz nigdy nie widziałem - ludzie mówią i sa mieszane uczucia - już nie wiadomo co o tym myślęć, najlepiej iść na piwo i zapomnieć ![]() Ale nie powiem, opowieści są fajne - ciekawe. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next Page 2 of 7 [ 92 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)