_NeedSpeed_,
ZiomalMarcin, no wcześniej przed seansem należałoby się troszku pomodlić..

najlepiej pomodlić się za dusze w czyśćcu cierpiące.. i może jakieś psalmy ale będzie nam potrzebna do tego tablica Ouija ...
Na początek to może się wydać śmieszne ale na moich seansach zawsze działa i przywołuje ducha , trzeba powiedzieć "duchu ..imie nazwisko.. przybądz odpowiedz nam na pytania..
No i oczywiście jeśli chcecie wywołać konkretną osobe to weźcie coś związanego z nia np obrazek portret...
Jeśli chcecie wywołać obojętnie jakiego ducha z resztą to się tyczy każdego należy zapytać o 3 podstawowe rzeczy skąd przybył(czyli piekł, czyściec , niebo),czy chce kogoś ze zgromadzonych skrzywdzić czy ma jakieś żale do kogoś..? , i zapytać nalezy o jakąś konkretną sprawę/rzecz związaną z życiem przed śmiercią...
Wywoływać najlepiej w minimum 2 osoby ale najlepiej żeby było więcej.
Nie należy też męczyć duch bo wiadomo on nie żyje a jego energia astralna szybko się wyczerpuje.
Nieraz może tak się zdarzyć że wywołasz złego astrala należy wtedy bardzo uważać (tak było w moim przypadku) bo duch może wejść w czyjeś ciało i to nie jest żart ja przez długi czas chodziłem do kościoła ze strachu...

Na koniec można powiedzieć duchowi że już chcesz kończyć że bardzo dziękujesz i przepraszasz że zakłóciłeś jego spoczynek , powiedz że na zakończenie zanim odejdzie niech przesunie kielich na napis koniec.
Jeszcze najlepiej stawić w powietrzu znak krzyża.
Teraz zostaje modlitwa może być taka sama jak na początku...
Jeśli nie wierzycie w to co napisałem to powiem wam że mam to gdzieś.
ROBICIE TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!