X8 już miał chyba 2x jeśli dobrze pamiętam

Dobra bateria to ile? Bo jak jeden pełny dzień to Live bym polecił w tej cenie, jak poczekasz i poszukasz to znajdziesz, spadają teraz ceny ich strasznie

W komisie widziałem 340 za używkę, na allegro nówki za 400 wy
haczysz. Swojego kupiłem 2 miesiące temu, wtedy poniżej 450 zł na kup teraz to telefon wisiał max kilka godzin, w komisie po 550 stał

Za miesiąc pewnie używki będą na KT stały po te 350.
Tylko jak to w każdej Xperii 2011 nie kupuj sztuki z Orange. Simlock i zablokowany Fastboot co powoduje brak możliwości oficjalnego odblokowania bootloadera. A to wiąże się z uwięzieniem w oficjalnych ROMach, brakiem roota na nowszych softach i innymi niedogodnościami przy grzebaniu głębiej w systemie

Zdjęcie simlocka i odblokowanie fastboota przez SEToola to koszt ok 50 zł, ja za 40 miałem ściągane po znajomości bo same logi tyle kosztują...
[ Dodano: 5 czerwca 2012, o 14:48 ]sonyman wrote:Nokia 500 niezłe podzespoły, przyjze jej sie blizej. Szkoda ze bardzo plastikowa, ale fajnie wyglada.
jeśli nie grasz wiele to 500 się nada. Tam nie działają nawet Angry Birds przez oszczędność Nokii i brak procesora graficznego