![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5310XM] Zablokowałem klawiature kodem i go zapomniałem... |
---|
![]() |
4 Jun 2009, o 21:50 |
slepy9393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Błagam o jak najszybszą pomoc !
Wszedłem w ustawienia zabezpieczeni i ustawiłem kod na zablokowanie klawiatury kod wypadł z głowy i .... nic nie mogę zrobić z telefonem.... Jest to nokia 5310 z softem v10.10(najnowszy) Błagam o jak najszybszy ratunek bo nie mam innego telefonu [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-06-05, 00:15 ] Wybieraj zawsze [tag tematu] z listy obok nazwy wątku. |
Last edited by slepy9393 on 29 Jun 2009, o 19:04, edited 2 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Jun 2009, o 22:43 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Death Flashing w Phoenixie. http://nokiahacking.pl/naprawianie-niew ... g-vt80.htm Oczywiście podczas flashowania utracisz całą zawartość telefonu.
|
![]() |
![]() |
5 Jun 2009, o 07:10 |
slepy9393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Phoenix - próbowałem.... nic nawet nie widział komy....
nokia coś tam do aktualizacji(chyba software updater) - nie widziała telefonu..... oxycube (chyba tak to się pisze) - nie widział telefonu..... wstałem z rana wsadziłem baterie wpisałem 12345 i ruszy... Ale panowie/panie co zrobić w takiej stacji ??? Bo gdy próbowałem podłączyć telefon z wsadzonym kablem usb to się nie włączał . Gdy od razu po pokazaniu loga noki wsadzałem kabel to już klawiatura się blokowała. pakkoz wrote: Death Flashing w Phoenixie. http://nokiahacking.pl/naprawianie-niew ... g-vt80.htm Oczywiście podczas flashowania utracisz całą zawartość telefonu. wiem wczoraj rano telefon zaktualizowałem do wersji 10.10 i do wczoraj wieczorem sie męczyłem zanim przywróciłem dane z kopi zapasowej ..Z rana nie chciały wejść. A po szkole obrazu weszły bez żadnych błędów ... |
![]() |
![]() |
5 Jun 2009, o 07:31 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie widziały telefonu, bo miał być wyłączony, a dopiero w odpowiednim momencie włączony.
|
![]() |
![]() |
6 Jun 2009, o 15:37 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pakkoz wrote: Oczywiście podczas flashowania utracisz całą zawartość telefonu. Refurbish nie jest konieczny! Tryb Dead USB na Restore User Product i też będzie działać. |
![]() |
![]() |
6 Jun 2009, o 19:51 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Refurbish nie jest konieczny! Tryb Dead USB na Restore User Product i też będzie działać. Jest, nigdy mi nie poszło na restore, nigdy, na żadnym fonie... |
![]() |
![]() |
6 Jun 2009, o 19:56 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Jest, nigdy mi nie poszło na restore, nigdy, na żadnym fonie... Ale nie poszło flashowanie czy kod się nie zresetował? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|