![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 4 [ 47 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Zmiana nazwy jednego działu |
---|
![]() |
21 Aug 2011, o 14:56 |
Skillet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam taką propozycję aby zmienić nazwę działu "Recenzje aplikacji i gier" na "Recenzje i zapowiedzi gier/aplikacji".
Przyszedł mi taki pomysł gdyż zobaczyłem że dziś wstawił tam ktoś zapowiedź gry, więc czekam na wasze opinie na ten temat. |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Aug 2011, o 20:07 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ar23s wrote: wstawił tam ktoś Szkoda, że to byłeś Ty. Tak więc zdecyduj się na któreś z kont, bo jedno muszę zbanować. [ Dodano: 21 sie 2011, o 20:07 ] A wracając do meritum tematu, to ten poddział i tak należy do działu "Nowości i ciekawostki", co tłumaczy się trochę samo przez się. |
![]() |
![]() |
21 Aug 2011, o 20:50 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko, że bossmarcin i ar23s to dwie całkiem inne osoby. :>
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 sierpnia 2011, o 21:30 ] W takim razie wyjaśnij jako advocatus diaboli te wspólne IPki. :D [ Komentarz dodany przez: jonny: 21 sierpnia 2011, o 21:52 ] To niech już lepiej wytłumaczą sami oskarżeni. |
Last edited by jonny on 21 Aug 2011, o 21:52, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 08:25 |
bossmarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja kompletnie niewiem czemu są podobne IP, bo ja i ar23s to dwie inne osoby, wiec kompletnie, niewiem skąd niby podobne Ip się wzieły.
|
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 09:12 |
Mówiąc szczerze nie rozumiem o co ten cały raban. Po pierwsze - IP. Nie wiem czemu mamy podobne/takie same, ekspertem nie jestem. Po drugie niby z jakiej racji chcesz banować? Za zapowiedzi? Gdybyś się przypatrzył, zapowiedź jest jedna - ja jej nie wstawiłem, tylko bossmarcin. Mam same recenzje, a przy okazji sam napisałeś w temacie "Nowy dział Zapowiedzi/Solucje" (nowy-dzial-zapowiedzi-solucje-vt20640.htm) i zacytuję cały temat:
bossmarcin wrote: Wpadłem na propozycje, aby założyć dział zapowiedzi gier. Zaletami napewno by było, że informacje najnowsze ze świata gier na komórke i zapowiedzi gier by się pisało w tym dziale. A solucje by też się przydały, ponieważ nieraz nie można przejść danego poziomu, to by się pisało, tzw intrukcje jak przejść gry. pawelooss wrote: Myślę, że chętni mogą wykorzystać już istniejący dział: recenzje-aplikacji-gier-vf239.htm Ale jeśli źle zrozumiałem i chciałeś zbanować za podobne IP, sami sobie ich nie zrobiliśmy. Pomyślny... ![]() |
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 09:38 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam pomysł, pokażcie legitymacje szkolne
![]() [ Dodano: 22 sie 2011, o 09:38 ] ale fakt, mają innych usługodawców internetowych. |
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 11:58 |
Hmm, to ja nie wiem, skąd ta zbieżność tego samego IPka i jeszcze kilku podobnych zakresów.
Ale zrozumcie też mnie. W tym samym okresie wpada 2 użytkowników, którzy zaczynają pisać w niewykorzystywanym dotąd dziale (i chwała wam za to, że w końcu będzie używany), są wzajemne plusy i na dodatek widzę incydent z identycznym IP. Podejrzenia adminowi nasuwają się same. ![]() |
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 12:38 |
Powiem tak: ja i bossmarcin jesteśmy z JavaCenter i bardzo lubimy pisać zapowiedzi oraz recki. Zdziwiło mnie że dział poświęcony temu jest, że tak powiem: nijaki. Dwa tematy tylko były i zamierzamy rozruszać towarzystwo
![]() Powracając do IP - to po prostu niezwykły zbieg okoliczności. Tak więc... to tyle ![]() Temat można zamknąć, chyba że ktoś chce dorzucić swoje 3 grosze. |
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 13:09 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 grosze.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 22 sierpnia 2011, o 13:16 ] ![]() |
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 14:12 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym tam jednego i tak zbanował. Dla zasady
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 22 sierpnia 2011, o 14:31 ] |
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 22:22 |
Dla zasady, to można temat zamknąć
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 22 sierpnia 2011, o 22:48 ] Z reguły nie zamykam tematów na forum, ale skoro nalegasz. ![]() |
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 22:44 |
MoCks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Identyczne adresy IP i dwóch różnych usługodawców w tym samym czasie? Fizycznie niewykonalne.
|
![]() |
![]() |
22 Aug 2011, o 22:51 |
Dobra, to podeślijcie mi proszę na PW/mail fotki waszych legitymacji/dowodów, to będzie wszystko jasne i nikt postronny nie będzie miał wątpliwości, ok?
|
![]() |
![]() |
23 Aug 2011, o 09:11 |
Ile razy mam powtarzać? Ja i bossmarcin to dwie różne osoby, a ty nie umiesz tego przyjąć do wiadomości?
Wyjaśnione, dla mnie to zamknięty temat, już się w nim nie udzielam. ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 23 sierpnia 2011, o 10:29 ] No to tym bardziej nie będzie problemu, żeby cyknąć jakieś niewielkie zdjęcie na PW, zwłaszcza gdy inni powątpiewają w działania administracji. A ja zawsze chcę, by na forum każda sytuacja była jasna i zamknięta. |
![]() |
![]() |
23 Aug 2011, o 10:44 |
bossmarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: ar23s wrote: wstawił tam ktoś Szkoda, że to byłeś Ty. Tak więc zdecyduj się na któreś z kont, bo jedno muszę zbanować. [ Dodano: 21 sie 2011, o 20:07 ] A wracając do meritum tematu, to ten poddział i tak należy do działu "Nowości i ciekawostki", co tłumaczy się trochę samo przez się. Ja mam inne Ip dać screena, tylko z innej strony ok ? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 23 sierpnia 2011, o 10:55 ] Co mi da IP z teraz (dynamiczne), skoro wtedy 2 razy się powtórzyło to samo? Wyślij proszę fotkę, nie musi być duża, bo forumowicze na mnie naciskają, bym zbanował, tak jak innych, u których odkryłem podobną sytuację... Albo tamtych odbanował. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4 Next Page 1 of 4 [ 47 posts ] Previous topic | Next topic |
|