![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 2 of 9 [ 124 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Android - Wady, zalety i miłość do tego systemu |
---|
![]() |
26 Jan 2013, o 13:04 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wynika to z ograniczeń sprzętowych a nie customa... SE powiedział że ten fon nie obsłuży w pełni 2.2 więc go nie wyda
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 13:12 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 13:52 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aero12 wrote: Skoro masz mocny sprzęt to nie dziwne że ci zjada tyle baterii? Chociaż biedronko-tabletu bym nie nazwał mocnym... Nie mówie o GC A73 że jest mocny (ale bateria i tak ucieka dość szybko, ale taki SGS 2 to już jest mocny a i tak potrafi utracić płynność. |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 13:53 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O czym Ty mówisz? Traci płynność z powodu słabej baterii?
|
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 13:55 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wook wrote: Nie wisi bo wiele appek wywala błąd pakietu czy coś podobnego. Biedatablet, więc się nie dziw ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 14:01 |
Vipe wrote: O czym Ty mówisz? Traci płynność z powodu słabej baterii? nie zrozumiałeś mnie. traci płynność pomimo mocnych podzespołów. A bateria ucieka dość szybko w sprzęcie na andku |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 14:20 |
wook wrote: traci płynność pomimo mocnych podzespołów. A Tak szczerze, to producenci są odpowiedzialni za odpowiednie dostosowanie systemu do sprzętu i to ich wiń, a nie Google'a. Założę się, ze moje 800MHz byłoby mocniejsze od Twojego procesora 2GHz. :p |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 15:06 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wook wrote: pokaż mi 1. wpisz office w markecie? ![]() Kingsoft Office 5.3.1 (Free) OfficeSuite Viewer 6 + PDF&HD https://play.google.com/store/search?q=office&c=apps |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 15:34 |
Romland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siostra dostała jakiegoś tam tableta Pentagram ze szkoły z 1GHz prockiem. Uruchomiłem na nim Antutu (o jezu) to miał niższy wynik niż moja X8 na 800MHZ.
|
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 15:39 |
Ernest05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zalety:
- mozliwosc personalizacji (ale dla osob, ktore maja pojecie co robia) - romy itp, kiedys sporo mialem zabawy z modami, romami kernelami itd. - na highend'ach juz nawet ladnie dziala wady: - malo intuicyjny na niektorych nakladkach - fragmentacja - syf w google play - na bardzo mocnych sprzetach potrafi zmulic - duzo nakladek przez co aplikacje nieladnie wygladaja - pozniej gry wychodza niz w ios to tak na szybko ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 17:24 |
asot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z powodu baterii nic nie traci płynności, a na pewno nie z mocnymi podzespołami. Nie ma zasady, że przy 100% działa jak żyleta, a przy 10% muli strasznie. Płynność poleci jeśli zawalisz telefon i system aplikacjami, załadujesz danymi i włączysz wiele aplikacji na raz. Oglądając testy Sony Xperia S przed jego zakupem myślałem, że tak jak na filmiku zatnie mi się po kilku dniach jak facetowi który ten model opisywał. Okazuje się, że tak nie jest
![]() Darmowe pakiety biurowe są dostępne. Ja nawet widziałem gdzieś na internecie pakiet biurwy z licencją ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 17:55 |
asot wrote: Nie ma zasady, że przy 100% działa jak żyleta, a przy 10% muli strasznie. A może GoClever wpadł na genialny pomysł i ogranicza taktowanie przy niskim poziomie baterii? To proste do zrobienia :p |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 18:07 |
Nie o to mi chodziło. Sprzęt na androidzie nawet przy 100% baterii potrafi przymulić. Nie ma zasady nawet SGS 2 potrafi przymulić.
|
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 18:14 |
asot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie spotkałem się jeszcze z tym
![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 18:20 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Romland wrote: Siostra dostała jakiegoś tam tableta Pentagram ze szkoły z 1GHz prockiem. Uruchomiłem na nim Antutu (o jezu) to miał niższy wynik niż moja X8 na 800MHZ. Akurat benchmarki są najmniej wiarygodne ![]() [ Dodano: 26 sty 2013, o 17:20 ] wook wrote: Nie ma zasady nawet SGS 2 potrafi przymulić. to jeszcze nic sam osobiście byłem świadkiem jak HOX się zawiesił,a potem zresetował ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Next Page 2 of 9 [ 124 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)