![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 3 of 9 [ 124 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Android - Wady, zalety i miłość do tego systemu |
---|
![]() |
26 Jan 2013, o 18:24 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
punto2010 wrote: to jeszcze nic sam osobiście byłem świadkiem jak HOX się zawiesił,a potem zresetował Mulące Sense. |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 18:31 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vipe wrote: punto2010 wrote: to jeszcze nic sam osobiście byłem świadkiem jak HOX się zawiesił,a potem zresetował Mulące Sense. w sumie to może i tego wina ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 18:59 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hejtujecie Androida samego w sobie za jego dodatki i funkcje producenta
![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 19:22 |
asot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za dawnych czasów Sony Ericsson dla mnie nie istniał bez modyfikacji. Teraz jest to samo z Androidem. Używam czysty system i nic specjalnego w nim nie widzę... I tak 99% osób mających Androida wgrywa modyfikację, a niektórzy co tydzień inną
![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 19:31 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Wynika to z ograniczeń sprzętowych a nie customa... SE powiedział że ten fon nie obsłuży w pełni 2.2 więc go nie wyda ![]() I co z tego? Dla ciebie idealny rom to taki, gdzie nie działa multitasking. Widocznie masz oryginalne kryteria ideału. nemo333 wrote: Wgraj 8 na 256MB RAM i 1.6GHz procka cwaniaku to wtedy pogadamy jak to chodzi... Po jakiego grzyba miałbym to robić? Jak jakiś sprzęt jest za słaby do danego systemu/gry/aplikacji, to się tego po prostu nie wgrywa i używa się tego, co działa prawidłowo. To ty głosisz jakieś "fantastyczne" teorie, że rom, którego na dobrą sprawę nie da się używać, jest idealny. ![]() |
Last edited by Obeebok on 26 Jan 2013, o 19:33, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 19:43 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asot wrote: I tak 99% osób mających Androida wgrywa modyfikację, a niektórzy co tydzień inną Tak jakby to IuDeX powiedział, "gówno prawda". ![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2013, o 19:48 |
adrian219 wrote: asot wrote: I tak 99% osób mających Androida wgrywa modyfikację, a niektórzy co tydzień inną Tak jakby to IuDeX powiedział, "gówno prawda". ![]() zgadzam się w 100% znam od **** ludzi którzy używają telefonu z androidem niższym niż 2.2 FROYO rekordzistka moja koleżanka używa spicy z androidem 1.5 ![]() sam rownież używam stockwego androida,ale tylko ze wzgledu na mała popularność mojego telefonu,marną specyfikacje i w zasadzie tylko kilka dobrych romów(głownie 2.3.7) |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 10:01 |
asot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie liczę tu tych którzy powiedzą, że telefon to telefon. Osobiście od niedawna pracuję na androidzie i tez od niedawna interesuje mnie ten temat. Z tego co patrzyłem po stronach to widać, że ludzie mają jakiś mod, planują go mieć, a są nawet tacy co mają kilka w tydzień. Jeśli zaś ktoś twierdzi inaczej to zwracam honor. Wiele oso tu piszących pracuje na Androidzie dłuższy czas i wie co i jak
![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 10:16 |
Ernest05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asot: gowno prawda
![]() ![]() Btw. Kolejna wada. Asot odpal gta vc na sxs ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 10:52 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3310 najlepsza
![]() ![]() A tak na poważnie - dopiero teraz mogę stwierdzić, że Android jest na prawdę dobry.... Takie są fakty... |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 10:55 |
Ernest05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stwierdzasz, że android jest dobry siedząc na gb ? Android dla mnie to zaczął się dopiero od ics
![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 12:37 |
asot musi jak narazie siedzieć na GB bo tylko na bazie 2.3.6 są romy jak narazie
podobno dla ace 2 robi sie cos na podstawie rosyjskiego androida 4.1 z galaxy ace advance,ale jakoś jak narazie nic nie widać a oficjalny update pewnie bedzie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 12:55 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ernest05 wrote: Stwierdzasz, że android jest dobry siedząc na gb ? Android dla mnie to zaczął się dopiero od ics ![]() nie przesadzaj, juz przeciez FroYo jest dobrym systemem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 13:00 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ernest05 wrote: Stwierdzasz, że android jest dobry siedząc na gb ? Android dla mnie to zaczął się dopiero od ics ![]() Debilne gadanie.... Gościu ja nie mam czasu na pi***olenie się z Romami, Kernelami itd... Podstawowe funkcje mam: bardzo dobry aparat, szybki GPS, kapitalny wyświetlacz, możliwość dzwonienia, sms i sufrowania po necie także jest... Stary ja nie mam czasu na takie pieroły.. Pojawi się Android 4.XX to wgram i tyle, a ty pi***olisz jak dziecko specjalnej troski.... |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 13:06 |
nemo333 wrote: nie przesadzaj, juz przeciez FroYo jest dobrym systemem froyo był dobrym systemem,obecnie jest już stary,a wiekszość urządzeń z nim na pokładzie jest wolna aplikacji w google play współpracujacych z 2.2 też jest już coraz mniej ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 Next Page 3 of 9 [ 124 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)