![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 4 of 9 [ 124 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Android - Wady, zalety i miłość do tego systemu |
---|
![]() |
27 Jan 2013, o 14:23 |
Ernest05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha, czyli android jest dobry, bo "bardzo dobry aparat, szybki GPS, kapitalny wyświetlacz, możliwość dzwonienia, sms i sufrowania po necie także jest". Aparat to sprawa h/w, wyświetlacz też. Także nie wiem co ma do tego Android, ale dobra to ty się lepiej znasz. Możliwość dzwonienia, sms i net. Tu to poleciałeś biegnę sprzedać ip i kupić coś z androidem, bo żaden inny system nie zapewni mi tych funkcji !
|
Last post |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:24 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ernest05 wrote: Aparat to sprawa h/w, wyświetlacz też. Także nie wiem co ma do tego Android, ale dobra to ty się lepiej znasz. Możliwość dzwonienia, sms i net. Tu to poleciałeś biegnę sprzedać ip i kupić coś z androidem, bo żaden inny system nie zapewni mi tych funkcji ! 90% ludzi nie ocenia samego Androida, tylko rzeczy poboczne ![]() Najbardziej bawi mnie jednak. "Do muzyki? NA PEWNO NIE ANDROID, BO SŁABO GRA". LOL. |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:26 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Najbardziej bawi mnie jednak. "Do muzyki? NA PEWNO NIE ANDROID, BO SŁABO GRA". LOL galaxy s z voodu sound gra naprawde dobrze jak na telefon ![]() se live jako muzyczny tez jest ok |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:31 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ktoś nie wyczuł sarkazmu
![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:32 |
Punto s1 ma chip audio znany z ipod'a iphone itd., dokładniej nazywa się on wolfson. Nie wiem czy ktoś słuchał muzyki z s1 po wgraniu voodoo sound, ale na androidzie chyba żaden telefon lepiej nie gra
![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:36 |
Ja z mojego Tipo słucham jak padnie mi Clip i jestem zaskoczony
![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:42 |
Obeebok wrote: ktoś nie wyczuł sarkazmu ![]() rany jaki ja jestem głupi ![]() [ Dodano: 27 sty 2013, o 13:42 ] Ernest05 wrote: Punto s1 ma chip audio znany z ipod'a iphone itd., dokładniej nazywa się on wolfson. Nie wiem czy ktoś słuchał muzyki z s1 po wgraniu voodoo sound, ale na androidzie chyba żaden telefon lepiej nie gra ![]() wiem że ma wolfson'a ![]() kumpel ma s1 z voodo sound i z moim ep-630 telefon gra za***iście nie spotkałem innego telefonu tak dobrze grającego ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:42 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ernest05 wrote: Nie wiem czy ktoś słuchał muzyki z s1 po wgraniu voodoo sound, ale na androidzie chyba żaden telefon lepiej nie gra ![]() SGS 3 ma ponoć jeszcze lepszy chip i gra lepiej niż SGS 1 |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:44 |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:48 |
punto2010 wrote: ep-630 Jak mi smutno w tym momencie ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:50 |
IuDeX wrote: punto2010 wrote: ep-630 Jak mi smutno w tym momencie ![]() te słuchawki naprawdę nie są złe ![]() Jakich ty używasz? ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:51 |
punto, tipo - czemu telefony nazywają się jak samochody Fiata?
|
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:57 |
punto2010 wrote: Jakich ty używasz? Creative Aurvana Live! i Sony MH750. Gdzie masz xperie punto? ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 14:59 |
Ernest05 wrote: Punto s1 ma chip audio znany z ipod'a iphone itd., dokładniej nazywa się on wolfson. Nie wiem czy ktoś słuchał muzyki z s1 po wgraniu voodoo sound, ale na androidzie chyba żaden telefon lepiej nie gra ![]() chyba że to nie chodzi o telefon, nie wiem |
Last edited by Obeebok on 27 Jan 2013, o 14:59, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
27 Jan 2013, o 15:09 |
na s3 nie ma voodoo, ale podobno ma wyjść także póki co gra gorzej
![]() Posłuchaj sprzętów od apple, tam masz w moim odczuciu lepszą jakość. (tyle, że gra ciszej niż s1 po vodoo, który potrafi narobić przez słuchawki hałasu ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9 Next Page 4 of 9 [ 124 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)