![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
Previous topic | Next topic Page 2 of 7 [ 100 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Dyskusja o Dopalaczach, dobrze, że zakazali? |
---|
![]() |
29 Oct 2010, o 16:34 |
oskarlada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I!! Jesli mafia sie w cos miesza to politycy takze
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 16:39 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oskarlada, on ma racje według mnie że za tym ktoś stoi,mafia od razu wywęszy że z czegoś może być kasa
jak to we Włoszech było gość wygrał w Supernalotto i co po paru dniach jakoś słucha o nim zaginął ![]() po drugie on wie co mówi bo żyje w końcu we Włoszech podobnie jak ja |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 16:52 |
Ryan wrote: oskarlada, on ma racje według mnie że za tym ktoś stoi,mafia od razu wywęszy że z czegoś może być kasa jak to we Włoszech było gość wygrał w Supernalotto i co po paru dniach jakoś słucha o nim zaginął ![]() po drugie on wie co mówi bo żyje w końcu we Włoszech podobnie jak ja w polsce w wydminach byla podobna sytuacja - czytalem , gosc mial 6stke w totka, duzo wygral, i wszyscy przychodzili do niego po dzialke, zaszyl sie bo szukali go ludzie z ,,czarnego BMW,, haha jak cos wygrasz to ucieeeeeeeeeeeeeekaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 17:16 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan wrote: on ma racje według mnie że za tym ktoś stoi,mafia od razu wywęszy że z czegoś może być kasa I? Dobra, jeśli nawet, to co z tego? Bo nadal się nie dowiedziałem. oskarlada wrote: dziwne ze chlopek wyszedl po 24h czy tam 28 Jak to "dziwne"? A za co mieli go skazać? Przecież sklepy z dopalaczami zamknęli całkowicie bezprawnie, więc gdyby zaczęli też osoby zamykać, to jednak byłby to już prawdziwy skandal w sądownictwie (+słuszne odwołania do Strassburga). |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 17:19 |
zyjemy w dziwnym panstwie, wiec po co go wogole zamykali skoro wszystko odbywalo sie na granicach prawa, przeciez byly to produkty kolekcjonerskie - nawozy do kwiatow,
![]() |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 17:47 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odpowiedź jednego z nauczycieli:
Quote: Alkohol w małych ilościach jest bardzo zdrowy na wątrobę, a dopalacze tylko szkodziły. Po argumentujecie? ![]() Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 17:52 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pitolenie o szopenie... ;p
Gdy zamknęli wszystkie dopalacze to w jednym zburzyli ścianę i było 'lewe' wejście żeby wejść i kupić 'towar'... |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 18:02 |
adrian219, ale ja się całkowicie z tym zgodzę, że to największe ścierwo i jestem największym przeciwnikiem. Tylko że w temacie pytałeś się, o co innego, czy dobrze, że zakazali, więc odpowiadam, że absolutnie nie, bo zrobili najgorsze, co mogli zrobić z tą sytuacją.
|
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 18:14 |
pawelooss, to co mieli czekać jak sie zaraz potrują kolejne osoby?...
|
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 18:28 |
Ryan wrote: pawelooss, to co mieli czekać jak sie zaraz potrują kolejne osoby?... bo te osoby to nie ukrywajmy to trochę głupie były... Brak rozumu i skutki widać, a teraz oskarżają 'niewinna' osobę, że to jego wina... Polska rzeczywistość... |
Last edited by samara on 29 Oct 2010, o 18:28, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 19:58 |
no polska zamknela a tez miala ladne zyski >P teraz straci hahaha, ten mlody typo placil wielkie podatki i oplaty zwiazane z urzedem skarbowym
wiec brawo, podniescie ceny paliw bo barylka kosztowala kiedys wiecej a paliwo bylo tansze / teraz jest na odwrot zwiekszcie ceny przejazdow za autostrady bo 12 zl to za malo za 90 km odcinek z bydgoszczy do 3 miasta podniescie akcyzy na papierosy bo polak zarabia 1400 euro na miesiac, tak jak budowlaniec w europie i stac go na zakupienie paczki mocnych za 3 euro z groszami, |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 20:11 |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 20:14 |
coś ci z włoskimi zarobkami pomyliło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 20:25 |
Ryan wrote: pawelooss, to co mieli czekać jak sie zaraz potrują kolejne osoby?... Eee, nie rozumiem, ktoś im kazał to brać? Czy też dokonali świadomego wyboru? Bo jeśli to drugie to nie widzę problemu. oskarlada, ale rządzących w ogóle nie obchodzą finanse państwa, toteż np. wiadomościami o upadającym wnet ZUS-ie też nikt się nie chwali i nic nie zmienia, by tego uniknąć. |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 20:30 |
peppa_814 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oskarlada, Skąd o tym wiesz?
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Next Page 2 of 7 [ 100 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)