Np. moja siostra bardziej się interesuje sportem niż ja

Dobra, żeby tak pogadać na temat - Co sądzicie o związkach na odległość ? Mogą przetrwać ?

Pozdro
Dobra, żeby tak pogadać na temat - Co sądzicie o związkach na odległość ? Mogą przetrwać ?
patryk-88 wrote:Dobra, żeby tak pogadać na temat - Co sądzicie o związkach na odległość ? Mogą przetrwać ?
Wątpie, w ogóle co to za związek, który jest na odległość ? Miłość przez gadu gadu ?
NoViK wrote:ty wogule masz prawo jazdy??(wiek)
hoppek wrote:Jakie te dzisiejsze dziewczyny są obrażalskie... Zaczęło się tak, że spodobała mi się taka dziewczyna z mojej klasy no i chciałem zarywać, a dwie inne kumpele z klasy się pluły o to czego one nie mają co ma ta dziewczyna co mi się podoba i powiedziały, że mam ich ocenić po wyglądzie w skali 1-10 i opisać charakter, co o nich myślę... No i napisałem, ale jedną kumpele oceniłem na 8 i już się pluła, bo te dwie kumpele to takie wariatki rozpieszczone i dwulicowe szmaciary i myślą, że jak mają wszystko to, że są cool... Wszystkich by wyśmiewały, na oczach czyiś mogą sobie tego kogoś obgadywać, a jak przyjdzie co do czego i coś im nie spasuje to foch i koniec.
[ Dodano: 23 sty 2010, o 14:57 ]
No to jak tą co oceniłem na 8 i mi się pluła, że niby ją oceniam na najgorszą i ona niby myślała, że ja jestem w porządku i coś tam, a ciekawe jak by ją inni ocenili i co by powiedziała... Miałem być szczery to byłem...
NoViK wrote:Przynajmniej ja się od takich wymiguje
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests